UFC

Paulo Costa priznao: ‘Ne gledam UFC, još uvijek nisam pogledao niti jednu borbu Dricusa Du Plessisa‘

 Paulo Costa 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Osim što je slabo aktivan u kavezu, izgleda da Costa ni preko malih ekrana ne prati događanja u UFC-u

Sedam od sedam – savršeni je omjer Dricusa Du Plessisa u UFC-u, a u trenutno posljednjem nastupu je postao i prvakom srednje kategorije. Borac je to kojemu se već dugo predviđa ‘‘poraz u sljedećem nastupu‘‘, no Dricus je pokazao kako borca poput njega nikada ne treba unaprijed otpisati.

Malo tko je očekivao da će Dricus napraviti baš ovakav rezultat, a zaslužuje jedino da mu se skine kapa. Međutim, Paulo Costa je jučer priznao da nikada nije gledao neku Dricusovu borbu, tako da izgleda da postoje i takvi:

‘‘Znate, moram priznati da još uvijek nisam pogledao nijednu njegovu borbu. Stvarno bih trebao pogledati nekoliko. Ja nisam gorljivi gledatelj UFC-a, znate? Ja jedini gledam neke specifične borbe. Zato mi je i teško reći nešto o njemu, nemam nikakvu sliku o tome‘‘, započeo je Costa u intervjuu za Submission Radio.

‘‘Ljudi govore puno loših stvari o njemu, ali ja mislim da je učinio ono što treba učiniti, zar ne? Nokautirao je Whittakera, zbog toga mu kapa do poda‘‘, dodao je Brazilac.

Upravo je Whittaker svladao Costu ranije ovoga mjeseca na UFC 288 priredbi, no to i ne čudi s obzirom da je Costa jako malo aktivan u kavezu. Prije tog nedavnog meča je posljednji puta nastupio čak na ljeto 2022. godine protiv Lukea Rockholda, a nakon toga je imao ugovoren meč protiv Aliskerova koji je propao, a nakon toga isto se dogodilo i s Chimaevim.

Osim što je slabo aktivan u kavezu, izgleda da Costa ni preko malih ekrana ne prati događanja u UFC-u.

Linker
28. travanj 2024 00:54