UFC

Michael Chandler konačno se oglasio povodom otkazivanja meča: ‘Conor nikada nije bio sigurna oklada kao protivnik‘

Michael Chandler 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Iako su iz UFC-a rekli da bi McGregor i Chandler trebali dobiti novi datum, pitanje je hoće li Chandler još jednom pristati na čekanje.

Jučer smo prenijeli vijest da je borba između Conora McGregora i Michaela Chandlera i službeno otkazana. Dana White je to objavio na svom Instagram profilu, a kao razlog je naveo ozljedu McGregora netom prije također otkazane press konferencije u Dublinu.

Unatoč tome što McGregor nema povijest otkazivanja borbi, Chandler se jučer po prvi puta javno oglasio nakon što je borba propala. Rekao je da Conor nikada nije bio ‘‘sigurna oklada‘‘ kao protivnik, a to se na kraju ispostavilo i točnim jer od borbe, barem ovog puta, nema ništa:

‘‘McGregor nikada nije bio sigurna oklada kao protivnik, uvijek je s njim bilo najviše rizika. Možda je to bila i najveća nagrada, ali i najveća prilika. Nema pravog ili krivog u ovom biznisu… Prihvaćate rizike kako bi rasli, ili ostajete u udobnosti gdje ste sada. Prihvaćate neizvjesnost‘‘, rekao je Chandler na Instagram profilu svog sponzora, Megafitmeals.

‘‘A ako ne ide onako kako je planirano, preusmjerite kurs na nešto još veće. Nema straha, nema limita, nema isprika. Neka naporan rad bude vaša strast. Koga briga tko će se naći na drugoj strani udarca‘‘, dodao je.

Iako su iz UFC-a rekli da bi McGregor i Chandler trebali dobiti novi datum, pitanje je hoće li Chandler još jednom pristati na čekanje. Cormier je poručio da je Conor gotov i da se više nikada neće boriti, te je savjetovao Chandleru da to više ne čini.

Šteta za borbu, no već se jako dugo šuška upravo o ovakvom scenariju. Sam Dana je također rekao da je teško natjerati u kavez čovjeka s takvim bankovnim računom, a za njegove fanove je to velika šteta.

Linker
15. lipanj 2024 12:54