UFC

Kevin Holland savjetovao Chiesi da ode u mirovinu: ‘Budi realan, kupi nakit kao ja i posveti se obitelji‘

Michael Chiesa 

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Chiesa uistinu i jest izgledao kao da ga je sport ostavio iza sebe, a Holland mu je nanio treći uzastopni poraz. Možda mu je vrijeme da stvarno razmisli o mirovini jer do titule sigurno neće uspjeti doći

Dvije i pol godine je Michael Chiesa pauzirao prije borbe s Kevinom Hollandom proteklog vikenda na UFC 291 priredbi. Ukoliko ste gledali meč, vidjeli ste da je Chiesa uistinu izgledao užasno. Iako je na glasu kao majstor partera, ‘‘submissionom‘‘ ga je završio jedan Kevin Holland koji je primarno udarač.

Chiesa je jednom prilikom rekao da se neće boriti ako ne vidi da može biti konkurentan, a tako nije izgledao proteklog vikenda. Holland mu je također savjetovao da se umirovi i posveti komentatorskom poslu kojeg već i radi.

‘‘Rekao sam mu da mora odustati od borbi i fokusirati se na komentatorski posao. Rekao mi je da se neće umiroviti. Mislim, to je njegova odluka, ali ja stvarno mislim da se mora fokusirati na komentiranje. Mislim da je jedan od boljih komentatora‘‘, rekao je Holland na press konferenciji nakon meča.

‘‘Igra je prošla pored njega i opasno ga ostavila iza sebe. Čuo sam ga kako nešto govori o tituli. Ljudi, morate biti realni. Ljudi će uvijek reći kako žele titulu, ali budite realni. Neki tipovi od vas u UFC-u sigurno neće dobiti titulu. Kupite neki nakit kao ja, umirovite se. Komentirajte borbe. Fokusirajte se na obitelj. Nikada nećete doći do titule. Iako ste tu zbog toga, to se nikada neće dogoditi‘‘, dodao je.

Chiesa uistinu i jest izgledao kao da ga je sport ostavio iza sebe, a Holland mu je nanio treći uzastopni poraz. Možda mu je vrijeme da stvarno razmisli o mirovini jer do titule sigurno neće uspjeti doći.

Linker
27. travanj 2024 07:13