UFC

Johnny Walker ima priliku demonstrirati vještine u parteru pred domaćom publikom: Čeka ga Paul Craig

Walker i Craig

 Screenshot (youtube, Ufc)
Walker je u posljednjem meču ‘submissionom‘ završio Cutelabu

Nakon što je prošlog mjeseca ‘‘submissionom‘‘ pobijedio Iona Cutelabu, Johnny Walker će pred domaćom publikom na UFC 283 eventu imati priliku demonstrirati svoje vještine protiv jednog od najboljih parteraša u kategoriji, Paula Craiga.

Walkeru je pobjeda protiv Cutelabe itekako trebala, iako mu je to bila tek druga u posljednjih pet mečeva. Posljednji put prije Cutelabe je pobijedio Ryana Spanna 2020. godine, a gubio je od Jamahala Hilla, Thiaga Sanotsa i Nikite Krylova.

S druge strane Paul Craig je u posljednjem meču poražen pred domaćom publikom u Londonu. Protivnik mu je tada bio Volkan Oezdemir, a upravo on mu je prekinuo niz u kojem je bio neporažen u posljednjih šest borbi (uz neriješen meč protiv ‘‘Shoguna‘‘).

Paul Craig je trenutno deveti na službenoj rang ljestvici, dok je Walker ispod njega za dva mjesta. Osim poraza od Oezdemira, Craig je u posljednjih nekoliko borbi upisao pobjede protiv Nikite Krylova, Jamahala Hilla, ‘‘Shoguna‘‘ Rue, ali i jednu neriješenu borbu protiv njega.

Što se samog eventa tiče, radi se o UFC 283 priredbi koja se održava u Riu de Janeiru, a predvodi ju četvrta borba između Brandona Morena i Deivesona Figueireda za pojas u muha kategoriji, dok ostatak ‘‘carda‘‘ još uvijek nije do kraja popunjen. Datum je 21.1., a sigurno će još borbi biti dodano na ovu priredbu.

Linker
15. svibanj 2024 07:31