UFC

Jiri Prochazka atraktivnim videozapisom najavio okršaj s Rakićem: ‘Nema povlačenja, nema predaje!‘

Jiri Prochazka

 Screenshot/YouTube (Jiri BJP Prochazka)
Češki poluteškaš inspiriran je antologijskim rečenicama koje Gerard Butler (kralj Leonida) izgovara u filmu 300

Svega dva dana dijele nas od jubilarne UFC 300 priredbe čiji "fight card" nudi dovoljno zanimljivog sadržaja za namiriti čak i najistančanija borilačka nepca. Borba koja privlači osobitu pozornost regionalne MMA publike ona je između Aleksandra Rakića i Jirija Prochazke, kojom će završiti preliminarni dio priredbe u vegaškoj T-Mobile Areni. Okršaj drugog i petog izazivača UFC-ove poluteške kategorije sada je najavio i sam Prochazka.

Češki poluteškaš je, naime, na svom YouTube kanalu objavio atraktivan videozapis koji prikazuje kadrove njegove meditacije i trenažnog procesa uoči obračuna s Rakićem, a tijekom kojeg u pozadini čujemo antologijske rečenice Gerarda Butlera (kralja Leonide) iz filma 300. Kako to sve skupa izgleda i zvuči, pogledajte u nastavku.

Podsjetimo, bit će ovo prva borba za Prochazku nakon što je u studenom prošle godine tehničkim nokautom u drugoj rundi izgubio od Alexa Pereire na UFC 295 priredbi. Rakić, s druge strane, dolazi nakon što je, sredinom svibnja 2022., izgubio od Jana Błachowicza nakon prekida u trećoj rundi uslijed "Rocketove" ozljede koljena.

Linker
16. travanj 2024 13:49