UFC

Ian Garry sve više sumnja u borbu protiv Colbyja Covingtona: ‘Čekamo samo njegov pristanak, ali on će nastaviti bježati‘

Ian Garry (desno)

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Neporaženi irski velteraš koristi svaku priliku kako bi prozivao Colbyja Covingtona

Ian Garry trenutno ima samo jedno ime na svom nišanu, a to je ime Colbyja Covingtona. Neporaženi Irac ima ogromnu čežnju ušutkati ‘‘lajavog‘‘ Covingtona, ali isto tako, Garry je svjestan da bi ga pobjeda nad Colbyjem dodatno približila vrhu UFC-ove velter kategorije.

Proteklih nekoliko tjedana Garry koristi gotovo svaku priliku kako bi prozvao Covingtona. Prozivke imaju smisla i bio bi to sjajan meč. Međutim, borba zasad nije službeno ugovorena, a čini se kako je Colby taj koji koči ugovaranje tog meča.

‘‘Chaos‘‘ je nedavno najavio kako se planira vratiti u kavez krajem šestog mjeseca i došli smo u period kada bi Colby trebao ugovoriti meč, ako već planira povratak za nešto manje od dva mjeseca. Ipak, prema navodima Garryja, upitno je hoće li se taj meč održati, jer Covington izbjegava dati svoj pristanak.

‘‘Dobili smo ponude, ali on nije rekao ‘da‘. Sve što čekamo jest Colbyjev pristanak i to je to. Sve osim toga je finalizirano, ali vjerujem da će Colby bježati i neće pristati na tu borbu. Vjerujem da će iskoristiti svaku priliku kako bi pobjegao od mene.‘‘, poručio je Garry u kraćem razgovoru za ESPN tijekom UFC 301 eventa.

Podsjećamo, Covington je krajem prošle godine ružno pričao o Garryjevoj ženi i javno je prozivao obitelj Garry na konferenciji za medije uoči UFC 296 eventa. Sve od tada, Garry želi priliku za obračun s Colbyjem, ali još uvijek čeka. Covington je nedavno izjavio kako mu Garry mora dokazati ‘‘da je ozbiljan u poslu‘‘, a to mu navodno nije dokazao otkazavši nastup na UFC 296 eventu.

Ian je tada obolio od upale pluća i otkazao je borbu protiv Vicentea Luquea. Iako se borio sa zdravstvenim problemima, Colby i mnogi fanovi smatraju kako je Garry podlegao pritisku i nije bio spreman izaći pred medije i fanove u trenucima dok su on i njegova supruga bili pod velikim kritikama.

Garry je sada tu, spreman za okršaj i nema razloga da Colby izbjegava meč koji ima smisla za obojicu.

Linker
15. svibanj 2024 00:24