UFC

Dana White o Amandinom umirovljenju: ‘Bilo je odlično s njom raditi, to je jedna predivna osoba‘

Amanda Nunes 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nunes je više puta pokazala da je prvakinja u kavezu ali i izvan njega, a njenoj karijeri je noćas došao kraj

Noćas je na UFC 289 priredbi jedna velika karijera došla svome kraju. Amanda Nunes je u potpunosti deklasirala Irene Aldanu i obranila pojas u bantam kategoriji, a nakon meča je rekla kako njena obitelj više ne može podnijeti da se ona bori te da sada želi uživati u plodovima svoga rada.

Amanda je otišla na vrhuncu, a to je sve komentirao i UFC-ov predsjednik Dana White. Rekao je kako je Amanda bila odličan suradnik i kako mu je drago da si je borbama priuštila život kakav je oduvijek željela:

‘‘Prije svega, izgledala je fenomenalno. Odličan nastup je imala. U potpunosti ju je ugasila. Netko mi je rekao da je bacila najviše udaraca noćas, ili tako nešto. Mislim da je premašila Saru McMann u rušenjima. Nisam šokiran što se umirovila. Zaradila je puno novca i njen život je drugačiji nego prije 10 godina. Ako je to ono što Amanda želi, ja sam sretan zbog nje. Da li bih htio da je i dalje tu? Apsolutno. S njom je odlično raditi, toliko je dobra osoba i prvakinja‘‘, rekao je Dana na press konferenciji.

‘‘Ona je najbolja borkinja u povijesti. Volio bih da je i dalje tu. Ali ako je spremna otići, drago mi je zbog nje. Da, ona je definitivno gotova. Svi je**no izvrću svaku riječ koju kažem, ali o njoj ovo uistinu mislim. Osigurala si je dobar život, zaradila je jako puno novca. Bit će ona dobro‘‘, dodao je Dana.

Nema se na ovakve riječi što nadodati. Amanda je imala odličnu karijeru, tako da je svoju borilačku mirovinu svakako zaslužila.

Linker
11. svibanj 2024 11:16