UFC

Michael Chandler obećao da će umiroviti Conora McGregora: ‘Kupite PPV, ovo je posljednji put da ga gledate‘

 Michael Chandler 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Velike su ovo riječi iz usta Michaela Chandlera, a nećemo morati dugo čekati da vidimo hoće li se one i obistiniti

Za nešto više od mjesec i pol dana svjedočit ćemo velikom povratku irske zvijezde, Conora McGregora. Na UFC 303 priredbi borit će se protiv Michaela Chandlera koji već jako dugo strpljivo čeka ovaj meč, a čekanje mu se i isplatilo jer će krajem idućega mjeseca konačno u kavez protiv Conora.

Ne samo da će ući u kavez, nego je sinoć dao i podosta hrabro obećanje. Naime, Chandler je fanovima savjetovao da kupe PPV za ovu priredbu jer je to, prema njemu, posljednji put da Conora McGregora vidimo u kavezu:

‘‘Jednostavno morate kupiti ovaj PPV. Ovo će biti posljednji put da Conora McGreogra gledate u kavezu. Uistinu vjerujem da će to što ću mu učiniti 29. lipnja osigurati da više nikada ne kroči u kavez. Međutim, kako sam to rekao, moram reći i da se može dogoditi da Conor izvuče i najveći povratak u povijesti sporta‘‘, rekao je Chandler za New York Post Sports.

‘‘Uistinu postoji šansa da će uspjeti izvući najveći povratak u povijesti ovog sporta. Ono što sam ja do sada napravio jest umjetničko djelo koje slikam posljednjih godina u UFC-u. Mi smo dva najzabavnija i najeksplozivnija tipa u UFC-u, a gledat ćete i posljednji meč Conora McGregora‘‘, dodao je.

Velike su ovo riječi iz usta Michaela Chandlera, a nećemo morati dugo čekati da vidimo hoće li se one i obistiniti. UFC 303 na rasporedu je 29. lipnja, više od godinu dana od originalnog plana da se bore na finalu TUF-a. No, nećemo se žaliti, bitno da konačno uđu u kavez.

Linker
22. svibanj 2024 10:23