UFC

Conor McGregor opovrgava Danu Whitea: Povratak u kavez mogao bi uslijediti prije jeseni?

Conor McGregor (lijevo) i Dana White (desno)

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Najveća UFC-ova zvijezda konstantno iznosi potencijalne datume povratka, ali teško je njegovim riječima pridavati značaj

Prije nekoliko dana pisali smo vam o Dani Whiteu i njegovoj izjavi o povratku Conora McGregora u UFC-ov kavez. Predsjednik najveće svjetske MMA organizacije gostovao je u ‘‘showu‘‘ Pata McAfeeja i dobio je pitanje o najvećoj zvijezdi organizacije, odnosno, o povratku McGregoru kavez.

‘‘‘‘Nadam se da će se vratiti ove godine. Nemamo datum. Nadam se da će to biti negdje tijekom jeseni, tada bismo mogli ugovoriti taj meč.‘‘, rekao je Dana.

Vidljivo je kako niti sam Dana White nije siguran hoće li se McGregor uopće vratiti sportu. Povratak ‘‘Notoriousa‘‘ iščekivali smo još tijekom prošle kalendarske godine, ali nismo dočekali veliki povratnički meč. Planirani datumi povratka konstantno se pomiču i sve to navodi nas na sumnju po pitanju samog Conorovog povratka.

Međutim, fanovima Conora McGregora bit će drago vidjeti što je McGregor imao za reći tijekom sinoć održanog Super Bowla (finale NFL-a). Conor je najavio povratak koji bi se trebao dogoditi ranije od termina koji je Dana White iznio prije nekoliko dana.

‘‘Super Bowl nedjelja jedan od najvećih sportskih događaja za moje prijatelje u Americi, odmah iza ‘Mac-ovog‘ povratka u kaveza ovog ljeta! Sretno 49-ersima i Chiefsima, ostavite u Vegasu nešto za mene.‘‘, poručio je Conor.

Naravno, teško je postalo vjerovati onome što Conor McGregor izjavi. Irac konstantno najavljuje veliki povratak, snimanje dokumentarca o ‘‘epskom povratku‘‘, spominje raznorazne termine, ali i dalje je izvan kaveza.

Velika je vjerojatnost da McGregor jednostavno više nema konstantu treninga i priprema kakve mu trebaju za meč na najvišoj razini. Jedina konstanta su tulumarenja i brisanje ‘‘tvitova‘‘ nekoliko sati nakon što ih podijeli na svom korisničkom računu (obrisao je i taj sinoćnji tvit, op.a.).

Možda je vrijeme da se prestanemo nadati njegovom povratku. Velike su šanse da nećemo tome svjedočiti i vjerojatno se uzalud nadamo. Ukoliko se Conor nekim čudom ipak vrati, bit će nam drago, tu nema dileme. Ali, sve upućuje na to da je njegova karijera završila 10. srpnja 2021. godine.

Linker
22. travanj 2024 01:20