UFC

Colby Covington o UFC-ovom prvaku: ‘On je najveći svih vremena. Volim njegov stil, donosi nešto unikatno‘

Colby Covington

 LOUIS GRASSE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Louis Grasse/shutterstock Editorial/profimedia
‘Chaos‘ je pokazao da može biti i afrimativan u svom komunikacijskom izričaju, no i u ovom je slučaju - pretjerao

Pored borilačkih kvaliteta, Colby Covington se proteklih godina u MMA svijetu brendirao i zahvaljujući osebujnom komunikacijskom stilu koji se temelji na prozivkama i "ad hominem" replikama upućenim ostalim borcima. "Chaos" je poznat po "trash talku" kojim nerijetko prelazi granice dobrog ukusa pa smo tako navikli na njegove verbalne, nerijetko surove, napade prema kolegama iz oktogona, no sada je pokazao da zna uputiti i pohvale - i to poprilično velike.

Colby je, naime, u svom posljednjem javnom istupu biranim riječima govorio o Seanu O‘Malleyju te mu iskazao poštovanje.

"Ne boji se obojiti kosu u ružičasto, ne brine ga što ljudi misle o njemu jer kad izađe u kavez svima pokaze tko je i što je. On je najveći svih vremena, neporaženi prvak bantam divizije i baš volim njegov stil. On donosi nešto unikatno u biznis, a mnogi borci to ne rade", rekao je 36-godišnji Amerikanac tijekom gostovanja u emisiji "The Rush With Maxx Crosby" pa dodao:

"Mnogi dečki ponašaju se kao da su samo borci i ništa više, razmišljaju na način: "Pojavit ću se i idem se boriti". Nemaju intelektualne dubine, ne shvaćaju da su više od boraca, da mogu prodavati borbe i raditi posao za UFC, a to je ono što Sean radi i zato ga poštujem".

O‘Malley definitivno jest jedan od boraca koji su vrlo vješti u samopromociji i koju razumiju kako funkcionira borilački biznis. No, kao što je Colby prethodno pretjerivao u vrijeđanju ostalih boraca, sada je pretjerao i u pohvalama na račun O‘Malleyja okarakteriziravši ga najvećim svih vremena. "Suga" neupitno jest vrhunski borac, što je dokazao svojim izvedbama u oktogonu, no u ovom je trenutku miljama daleko od bilo kakve GOAT priče.

Linker
09. svibanj 2024 17:24