UFC

Ciryl Gane progovorio o pljački koja ga je skupo koštala: ‘Ne želim biti slavan, hoću mirno hodati ulicom‘

Ciryl Gane

 Chris Graythen/Getty images/Profimedia
Jedan od najboljih UFC-ovih teškaša upoznao je onu negativnu stranu popularnosti

Veliku pobjedu upisao je Ciryl Gane početkom ovog mjeseca na UFC-ovom eventu u Parizu, ali lijepe trenutke pokvarila mu je krađa koja se dogodila u njegovom stanu. U ranim jutarnjim satima, nedugo nakon pobjede nad Spivakom, Gane je pozvao policiju kako bi prijavio provalu u stan.

Mnoštvo vrijedne imovine otuđeno je iz Ganeovog stana, a prema navodima stranih medija, Gane je ostao bez imovine u vrijednosti 150-ak tisuća eura. Među ukradenim stvarima našao se Rolexov sat, kao i više komada raznog nakita. Gostujući u MMA Houru, Gane se osvrnuo na ovu ružnu situaciju koja mu se dogodila.

‘‘Ne radi se samo o mojoj državi, pretpostavljam da ovoga ima posvuda u svijetu. Ali ja sam sada nešto popularniji, svi u Francuskoj sada pričaju o MMA-u i znaju koliko zarađujem. Taj tip odradio je odličan posao jer je čekao sve do moje borbe. Pričekao je da padne mrak, ušao je u moj dom i napravio je sranja.‘‘, započeo je Gane s prepričavanjem.

Pozitivna stvar je da nitko nije ozlijeđen prilikom te provale. Ganeova supruga i njegove kćerke nisu bile prisutne prilikom provale.

‘‘Moja supruga je prva koja je vidjela što se dogodilo u našem domu. Djecu je odvela kod dadilje, vratile se kući i zatekla je kaos. Zadržala je to za sebe, a tek kad smo navečer legli spavati, rekla mi je što se dogodilo. To je dobro, jer ništa nisam saznao prije same borbe. Ovo je moglo biti traumatično iskustvo za moje kćeri, a nerijetko bude i ozlijeđenih u ovakvim situacijama. Nije nimalo zabavno, a moja supruga pomalo je istraumatizirana. Ali sve će biti okej, popravit ćemo ovu stvar.‘‘, pojasnio je ponajbolji UFC-ov teškaš.

Ciryl Gane samo je jedan od brojnih sportaša koji je upoznao onu tamniju stranu velike popularnosti. Naravno da su takve osobe nerijetko meta pljačkaša, a sam Gane priznaje kako mu je popularnost na početku godila, ali sada sve više osjeća teret svoje popularnosti.

‘‘Lijepo je, na početku bude odlično, ljudi su jako ljubazni i sve to. Ali završio sam sa slavom. Ako mogu hodati ulicom bez da me netko prepozna, to je po meni bolje nego biti slavan. Želim biti na mirnom mjestu i uživati sa svojom obitelji, ali sada je teško doći do nečeg takvog. Teško je otpratiti kćerke do škole, jer vidjeli ste što se dogodilo u mom domu dok sam bio odsutan zbog borbe.‘‘, zaključio je ‘‘Bon Gamin‘‘.

Nažalost, slava i popularnost očito imaju svoje pozitivne i negativne strane, a Ciryl Gane morat će dokučiti kako da poboljša sigurnost svog doma. Nadamo se da će pljačkaš biti pronađen i da će Gane uspjeti sanirati štetu koju je pretrpio tom provalom.

Linker
29. travanj 2024 12:23