UFC

Ciryl Gane nije zainteresiran za borbu protiv Aspinalla: ‘Ne želim više riskirati, u posljednjem meču sam riskirao!‘

Ciryl Gane 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ukoliko se pak i Miočić i Jones umirove nakon njihove borbe u jedanaestom mjesecu, vrlo je izgledno da ćemo Ganea gledati u meču za upražnjenu titulu

UFC-ova teška kategorija će u jedanaestom mjesecu dobiti vrlo vjerojatno svoju najveću borbu do sada, a radi se naravno o okršaju Miočića i Jonesa. No s druge strane, stalno se pojavljuju novi teškaši koji su budućnost ove kategorije, a Ciryl Gane i Tom Aspinall su najznačajniji od njih.

Upravo se njih dvojicu konstantno uparuje od strane fanova, a tako je s razlogom. Njih dvojica bi pružili borbu na visokoj razini koja bi bila atraktivna za svakoga, no izgleda da barem za sada od nje neće biti ništa. Barem ako pitate Ganea.

‘‘Znam da jako puno ljudi pita za Aspinalla, ali za mene ta borba nema smisla. Moj menadžment svaki put napravi najbolji mogući korak za moju karijeru. Zbog toga sam se probio tako brzo. Sada me samo zanima pojas. Prvi sam izazivač, on je četvrti. Nema smisla. Već sam puno riskirao, i to protiv hrvača. Sada me ne zanimaju bezvezni rizici, to mora biti s nekom nagradom‘‘, rekao je Gane u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Ja ovdje namjeravam biti još dugo vremena, tako da će biti vremena i za Toma Aspinalla. Siguran sam da će to toga jednom doći. Ne želim više riskirati. Mene sada zanima samo pojas‘‘, dodao je.

Gane je nedavno svladao Spivaka prekidom, a bio mu je to prvi nastup nakon neslavnog poraza od Jona Jonesa. Ukoliko se pak i Miočić i Jones umirove nakon njihove borbe u jedanaestom mjesecu, vrlo je izgledno da ćemo Ganea gledati u meču za upražnjenu titulu. No, pričekajmo ipak prvo razvoj situacije između Stipe i Jonesa.

Linker
27. travanj 2024 05:54