UFC

Chandler objasnio zašto nikad ne proziva Poiriera: ‘Ponašao se kao da ne zaslužujem biti ovdje‘

Michael Chandler

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Dustin Poirier nedavno je istaknuo kako Chandler proziva sve borce osim njega

Četiri meča u nešto manje od godinu i pol, odradio je Michael Chandler pod okriljem UFC-a. Bivši Bellatorov prvak došao je u najjaču svjetsku promociju s reputacijom ponajboljeg borca na svijetu, kad je u pitanju laka kategorija. Chandler trenutno nije uspio doći do pojasa, ali priskrbio si je epitet jednog od najuzbudljivijih boraca u ovom trenutku.

Svaki od njegovih mečeva ponudio je pregršt uzbuđenja i spektakularnih poteza, a naročito spektakularan bio je ''front kick'' kojim je proteklog vikenda nokautirao Tonyja Fergusona. Jako dobar posao odradio je Chandler i netom nakon meča. Njegov razgovor s Roganom u kavezu nakon meča naišao je na brojne pozitivne reakcije, a Chandler je taj razgovor iskoristio i za prozivanje nekoliko boraca.

Charles Oliveira, Justin Gaethje, ali i Conor McGregor, neka su od imena kojih se dotaknuo. Nedugo poslije, Chandler je na Twitteru iskazao interes za obračunom protiv Natea Diaza također, a Dustin Poirier našao se uvrijeđenim u cijeloj priči. ''Diamond'' niti jednom nije spomenut od strane Michaela Chandlera.

''Puno imena je izgovoreno od strane Iron Michelangela (Michael Chandler), ali ne čujem svoje.'', napisao je Poirier prije tri dana na svom Twitter profilu.

Prilikom sinoćnjeg gostovanja u MMA Houru, ''Iron'' je Helwaniju objasnio zašto Poiriera nije dosad prozivao.

''Nisam zainteresiran boriti se protiv Dustina, iskreno. Smatram ga sjajnim tipom i odličan je za ovaj sport. Ali isto tako, mislim da sam bio potpuno omalovažavan i guran sa strane kad sam došao u ovu organizaciju. On me totalno zanemarivao te se ponašao kao da ja ne zaslužujem biti tu gdje jesam. Možda se radi o osobnom problemu, ali smatram da Dustin nije protivnik kojim bi privukli pažnju. On je drugorangiran u kategoriji, ali ne znam koliko će aktivan uopće biti. Uočio sam njegov 'tvit' gdje navodi kako nisam spomenuo njegovo ime, ali jednostavno sam zaboravio na njega.'', rekao je Chandler te je dodao kako ipak poštuje Poiriera kao borca.

''Kapa dolje za sve što je ostvario u svojoj karijeri, apsolutno ga poštujem i pravi jako dobar ljuti umak. Ali trenutno nemam nikakve ambicije boriti se protiv njega.'', dodao je Chandler.

Dakle, Michael smatra kako Poirier nije naročito atraktivan borac niti je dovoljno velika zvijezda. Chandler je istaknuo kako bi se radije borio protiv Diaza, ali dojam je da Chandler jednostavno zamjera Poirieru jer mu nije davao poštovanje prilikom dolaska u promociju. Meč Poiriera i Chandlera zvuči daleko bolje i zanimljivije nego onaj između Diaza i Chandlera. Dodamo li i rang ljestvicu u jednadžbu, onda je jasno kako okršaj Poiriera i Chandlera također ima i puno više smisla, nego onaj s nerangiranim Diazom.

Linker
25. svibanj 2024 18:53