UFC

Daniel Cormier: ‘Conor McGregor mora napasti titulu u lakoj kategoriji ukoliko pobijedi Chandlera. No, ukoliko izgubi...‘

 Conor McGregor 

 TIMOTHY A. CLARY/AFP/Profimedia
S obzirom da je Cormier određena vrsta glasnogovornika UFC-ovih politika, možete računati da će McGregor napasti titulu ako pobijedi Chandlera

Uskoro ćemo svjedočiti povratku Conora McGregora u UFC-ov oktogon, a Michael Chandler će biti taj koji će mu pokušati pokvariti taj veliki povratak. Vjerojatno nikoga ne bi čudilo da, u slučaju pobjede nad Chandlerom, McGregora gurnu u borbu za titulu u lakoj kategoriji, a to je jučer i službeno nagovijestio i Daniel Cormier.

Cormier je u podcastu ‘‘Good Guy/Bad Guy‘‘ kojeg vodi s Chaelom Sonnenom, jučer govorio o scenarijima u slučaju pobjede, ali i u slučaju poraza Conora McGregora. Naravno, nećete se začuditi kada pročitate da je Cormier rekao da Conor treba napasti titulu ukoliko pobijedi Chandlera:

‘‘Ako prođe kroz Michaela Chandlera, reći ću da mu treba dati napad na titulu. Staviti ga unutra s Dustinom Poirierom ili Islamom Makhachevim, na meksički Dan nezavisnosti ili nekada ubrzo nakon toga. Ne želite da ima previše vremena‘‘, započeo je Cormier u podcastu.

‘‘Međutim, ukoliko izgubi, stavite ga protiv Tonyja Fergusona. Tony Fergusom zaslužuje tu veliku pozornicu po posljednji puta da vidimo može li još uvijek to, odnosno, može li i dalje učiniti te stvari koje je govorio da će učiniti McGreogru još davno. Onda u dvanaestom mjesecu, pustite Conora da se bori protiv Maxa Hollowayja. Danas želim vidjeti borbu između Conora i Maxa‘‘, dodao je.

S obzirom da je Cormier određena vrsta glasnogovornika UFC-ovih politika, možete računati da će McGregor napasti titulu ako pobijedi Chandlera. Naravno, to nikako neće biti lagan zadatak, pogotovo nakon tri godine izbivanja iz kaveza, no i sam je Conor neki dan rekao da ove godine namjerava imati tri borbe.

Linker
10. lipanj 2024 18:36