Ostalo

(VIDEO) Modrićev suigrač nekoliko puta udario Francisa Ngannoua: Pogledajte kako je ‘Predator‘ reagirao

Francis Ngannou

 Screenshot/Twitter(Francis Ngannou)
Poznato je što Vinicius može učiniti svojom desnom nogom, ali na ‘ručnim tehnikama‘ ipak će morati malo poraditi

Francis Ngannou prošlog je vikenda posjetio trening prve momčadi Real Madrida tijekom priprema "los blancosa" u Sjedinjenim Američkim Državama. Bivši prvak UFC-ove teške kategorije, a odnedavno novi borac u PFL-ovom "rosteru" i čovjek pred kojim je (22. listopada u Rijadu) boksački meč s Tysonom Furyjem, družio se s igračima "kraljevskog kluba", te razgovarao s kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije Lukom Modrićem. Istom prilikom nastao je i komični videozapis, a u kojoj su glavni akteri upravo kamerunski nokauter i krilni napadač Ancelottijeve momčadi - Vinicius Junior.

Na samom početku snimke može se vidjeti dobro raspoloženi Vinicius kako stoji u "gardu" i zafrkava se sa svojim sunarodnjakom Éderom Militãom koji, pak, napinje biceps. Dvojica Brazilca "umiru" od smijeha, a u tom trenutku Ngannou, koji je stajao nekoliko metara udaljen od njih, poziva Viniciusa da ga udari u tijelo najjače što može. Najskuplji Realov igrač (Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na 150 milijuna eura) prihvatio je poziv i "ispalio" dvije serije nejakih direkata u "Predatorov" trbuh.

"Ma daj, brate... To je sve?", rekao je "razočarani" Kamerunac u šaljivom tonu, što je bilo popraćeno smijehom svih prisutnih. Kako je cijela situacija izgledala, možete pogledati u videu koji slijedi, a kojeg je Ngannou podijelio na svojim društvenim mrežama.

Linker
27. svibanj 2024 09:47