K1 i Boks

Tyson Fury započeo s trening kampom: ‘Bit ću offline, ne kontaktirajte me!‘

Tyson Fury
 Daniel LEAL-OLIVAS/AFP
WBC prvak svijeta namjerava se pobrinuti za to da 24. srpnja u ring uđe što spremniji i ozbiljniji

Godišnji odmor Tysona Furyja je završio i vrijeme je posvetiti se poslu. A čeka ga itekako ozbiljan posao ako 24. srpnja namjerava u ring doći maksimalno spreman, što je svakako jedini pravi put kako ne dozvoliti iznenađenjr. A njegov eventualni poraz od Deontaya Wildera bi nakon onoga viđenog prošle godine svakako spadao u sferu iznenađenja.

Iako smo ga još donedavno na fotografijama viđali uz bazen, s čašom piva te prije svega s ciljem da se što bolje zabavi, to je sad gotovo. To je otkrio tako što se obratio javnosti putem Twittera, otkrivši da je došlo vrijeme za živjeti sportski.

"U dvorani sam, osam tjedana do dana kad ću opet razbiti Deontayu Wilderu facu. Ne mogu dočekati 24. srpnja", rekao je Fury uz video.

Nedugo nakon toga otkrio je kako to znači da ga do medijskih obaveza vezanih uz meč neće biti u javnosti niti na društvenim mrežama, gdje je inače vrlo aktivan.

"Vrijeme u kampu je ozbiljno vrijeme. Bit ću offline. Molim vas ne pokušajte me kontaktirati niti bilo što slično dok sam u trening kampu. Moj tim će vas sve držati upućenima. Bog vas blagoslovio, vidimo se 24. srpnja u Las Vegasu. Gasim svoj telefon, hvala vam!"

Mnogi su, uključujući Tysonovog oca Johna, zabrinuti da bi Fury mogao u ovaj meč ući previše opušteno, sve na račun dominantne predstave u prošlom meču. No, ovaj potez dokazuje kako on ipak namjerava sve odraditi na ozbiljan način te doći u ring s ciljem da sve još jednom ponovi.

Tyson Fury u svojim rukama ima budućnost meča protiv Joshue i veliku zaradu koju isti donosi. Velik je to pritisak, no isto tako je on već dokazao da se s pritiskom zna nositi.

Linker
14. svibanj 2024 10:15