WAFFLES + MOCHI

Uskoro na Netflixu kreće gastronomska emisija Michelle Obame, evo o čemu je riječ

 Adam Rose/netflix/Michelle Obama Facebook
Obiteljska emisija gastronomskog karaktera Michelle Obame na američkom Netflixu s prikazivanjem bi trebala započeti 15. ožujka

Bivša prva dama na društvenim je mrežama objavila kako na Netflixu uskoro kreće njezin novi kulinarski serijal za djecu. Nosit će naziv Waffles + Mochi, a cijeli smisao emisije bit će, kako je objasnila, otkrivanje novih jela, kuhanje kod kuće i, na kraju, uživanje. Waffles i Mochi bit će likovi koji će gledatelje voditi na put oko svijeta i upoznati ih s novim namirnicama i receptima.

Kako je napisala Michelle Obama, emisija je kreirana na način da određenu hranu i okuse približi najmlađima, ali da u gledanju mogu uživati i odrasli, dobro se nasmijati pa i naučiti poneki dobar trik kada je u pitanju kuhanje.

"Na mnogo načina, ovaj je serijal svojevrsni nastavak moje misije o osvještavanju kada je u pitanju dječje zdravlje na koje sam se posebno fokusirala kao prva dama. Da budem iskrena, voljela bih da su takve emisije postojale kada su moja djeca odrastala", napisala je i dodala kako se nada da će upravo njezina emisija u ovim teškim vremenima pandemije u domove brojnih obitelji donijeti i malo smijeha.

Michelle Obama je u svojoj objavi napisala i kako surađuje s neprofitnom organizacijom Partnership for a Healthier America kako bi obiteljima diljem Amerike omogućila svježe namirnice te kako bi zatim zajednički mogli pripremati jela.

"U tome je zapravo poanta #WafflesAndMochi", napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 02:24