MOCHI&WAFFLES

Kreće kulinarski serijal Michelle Obame, u jednoj od epizoda Massimo Bottura radit će torteline

 @wafflesandmochiofficial Instagram/
Serijal je namijenen djeci i odraslima, a u 10 najavljenih epizoda pojavljivat će se i druga poznata lica

U utorak, 16. ožujka, na Netflixu s prikazivanjem kreće kulinarski serijal Michelle Obame "Mochi+Waffles", a najzanimljiviji dio svakako su gosti chefovi koji će s Michele i lutkama Mochijem i Wafflesom pripremati jela.

Serijal će imati 10 epizoda i pratit će kulinarske pustolovine dvije lutke kojima će se u kuhanju pridružiti velika imena svjetske gastronomske scene poput Jose Andresa, Samin Nosrat i Massima Botture. Ovih je dana Netflix tako izbacio novu najavu ove dječje kulinarske emisije u kojima Massimo Bottura lutkama daje upute kako se pripremaju tortelini. Osim što pokazuje samu pripremu tijesta, punjenje i spajanje s umakom, Bottura u videu dodaje i kako u sklopu programa za osobe s posebnim potrebama proizvodi svježu tjesteninu koja, jednom kada se nađe u prodaji, odmah nestaje s polica. Kako je najavljeno, ovaj će poznati chef biti gost šeste epizode.

Kada je tek najavila prikazivanje svog kulinarskog serijala, Michelle Obama rekla je kako je iznimno uzbuđena te kako joj je žao što serijali poput njezinog nisu bili dostupni i ranije, kada su njezine kćeri bile mlađe. Objasnila je i kako su lutke Waffles i Mochi zapravo najbolji prijatelji i chefovi u usponu te kako će kroz deset epizoda prikazati njihovo putovanje u različite kuhinje svijeta, restorane i farme te pripremati jela od svakodnevnih namirnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:26