Cato je u gradu

U Zagrebu je otvorena taquerija! Na mjestu Finjaka od sad jedemo preukusne tacose

 Instagram/@cato_taqueria
Cijene su pristupačne, a ponuda će se mijenjati često kako bi bila čim raznovrsnija

Na mjestu nekadašnjeg Finjaka, mnogima omiljenog mjesta susreta za druženje uz kavu, otvorena je najavljivana Cato Bar & Taqueria. Kako smo najavili ovog ljeta, a sad donosimo iz "prve ruke", u Vlaškoj će Cato svaki dan imati u ponudi tri vrste tacosa, s tim da će jedan uvijek biti veganski i mijenjat će se iz dana u dan kako bi ponuda bila raznovrsnija.

Hrana će se služiti od 17 sati po, nazovimo ga, "after work" konceptu, a uz to će se moći kušati prirodna vina, kokteli na bazi tekile i mezcala. Tijekom dana bit će ovo mjesto za susrete uz dobru kavu i "nešto za grickanje".

image
Instagram/@cato_taqueria

Suprotno nekim napisima, u planu je i Advent u Catu, koji će biti priređen u duhu Meksika. Dolores Kunštek, pravnici koja stoji iza taquerije ovo je prvi poduzetnički pothvat, a sama će raditi salse i pripremati meso.

Od tacosa sa sirom i salsom, preko tacosa s kozicama i jalapeno salsom, do veganskih nachosa, bit će u ponudi za svakog ponešto. I to po pristupačnim cijenama od oko 7, 8 eura. Također, vlasnica planira uvoziti kukuruz iz Meksika, imat će tortilje od bijele i plave mase.

Inače, Cato ima i terasu, a radit će od utorka do subote od 9 sati, dok će se hrana služiti, kako smo spomenuli, od 17 sati.

Veliku reportažu iz Cato Bar & Taquerije čitajte u novom broju magazina DObra hrana, koji je na kioscima od 29. rujna!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 17:53