NOVO

Svi obožavaju njihove čajeve i začine, a sada su otvorili još jednu prodavaonicu u centru Zagreba

 Harissa Spice Store Instagram/
Harissa Spice Store mnogima je prvi odabir u potrazi za začinima i čajevima pa je svakako dobro znati da su upravo otvorili novu poslovnicu

Harissa Spice Store u zagrebačkoj Masarykovoj ulici zasigurno je jedna od popularnijih adresa na tom potezu. Gotovo uvijek kada ovdje svratimo po neki od začina ili vrećicu čaja, moramo računati i na to da ćemo barem 5 do 10 minuta izgubiti na proučavanje visokih, uredno ispunjenih polica i čekanje u redu. Posebno nas je zato razveselila vijest da su iz Harisse odlučili otvoriti novu poslovnicu, također smještenu u centru grada, i to u Kaptol Centru.

image
Harissa Spice Store Instagram/

Svoju osmu poslovnicu otvorili su u srijedu 22. studenog, a u lijepo uređenom prostoru nude sve što se može pronaći i na ostalim lokacijama - čajevi i mješavine, začinske mješavine i začini, među kojima se nalaze i oni koje se ne mogu pronaći na baš niti jednoj drugoj adresi u gradu. Osim toga, nude i odabrano posuđe, umake i dodatke hrani, napitke, praline, a dobra su opcija i ako ste u potrazi za bogatim poklon paketom za nekog iz vašeg društva tko zbilja voli kuhati.

image
Harissa Spice Store Instagram/

Uz prodavaonicu kod Kvaternikova trga, ova u Kaptol centru od sad će zasigurno biti dobra alternativa kada se ispred one u Masarykovoj u ovo blagdansko vrijeme stvore redovi. Više informacija svakako potražite na njihovim društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:18