Pitanje je dana

Otvara se Pizza Hut u Zagrebu: Objavljene adrese lokacija, u tijeku su završni radovi u restoranima

Pizza Hut u Nehajskoj

 Privatni album
Jedna filijala u Nehajskoj, a druga u Bolničkoj na Vrapču, to su prve poznate lokacije poznatog američkog lanca brze hrane u Hrvatskoj

"Američki lanac restorana brze hrane Pizza Hut uskoro bi napokon trebao u Hrvatskoj otvoriti prvi restoran", tako smo prošlo ljeto najavili vijest koja je isprva bila opovrgnuta, a zatim iznova potvrđena. Svi oni koji su zbog toga bili skeptični, mogu odahnuti, jer su u tijeku zadnji radovi na dvije za sad poznate lokacije ovog lanca u Hrvatskoj. Obje su u Zagrebu. Jedna, kako smo se i sami uvjerili, na zagrebačkoj Trešnjevci na početku Nehajske (kućni broj 2), a druga u Vrapču na Bolničkoj cesti.

Ovaj američki lanac brze hrane sveprisutan je u svijetu, no o dolazak u Hrvatsku sve do 2023. nije bilo govora. Je li tome razlog prisutnost McDonad‘sa čija se jedna filijala, usput rečeno, također nalazi na jednoj od dvije najavljene lokacije Pizza Huta, ili je to možda zbog toga što u Zagrebu već neko vrijeme posluje i Domino‘s Pizza, koja bi mu mogla biti puno veća konkurencija, možemo samo nagađati.

Ono što je neosporno jest da Pizza Hut još uvijek preko domaće platforme za zapošljavanje traži radnike u restoranu što je vidljivo iz oglasa.

Napomenimo i kako, iako su se u prvoj najavi otvorenja ovog lanca spominjala tri restorana u Hrvatskoj, i to u Zagrebu i Splitu, za sada nisu poznati detalji da će grad pod Marjanom također dobiti Pizza Hut.

image
Unsplash

Za kraj, podsjetimo kako je nositelj franšize Pizza Hut Europe Top Pizza d.o.o sa sjedištem na adresi Avenija Većeslava Holjevca 40 u Zagrebu te da je lanac već otvorio Instagram profil za Hrvatsku koji možete pratiti ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:30