17. po redu

Mnogima omiljeni roštilj: Nakon Pule i Rijeke, popularni domaći lanac otvorio lokal i u Zadru

 Batak.hr
Prvi roštilj zapalili su 2011. na lokaciji u Rudešu, a od 2023. počeli su se širiti i na našu obalu...

Na adresi Ulica 4. Gardijske Brigade 1 u Zadru u srijedu, 17. siječnja ove godine, simbolično je otvoren i 17. Batak, još jedan u nizu lokala domaćeg lanca poznatog po specijalitetima s roštilja. Kako su napisali na službenim stranicama, Batak Zadar otvoren je u sklopu novog trgovačkog centra City Park Zadar, a gosti će osim u lijepo uređenom interijeru, za toplijih mjeseci u godini moći uživati u mesnim specijalitetima i na terasi.

image
Batak.hr

Najviše, novi restoran na zadarskoj gastro sceni, moći će primiti 150 ljudi te će se u odvojenom prostoru moći organizirati i privatne proslave. Uz njihovu ponudu jela te ugodno uređen prostor restorana u toplim tonovima, uz drvene detalje, dizajnerske lampe i stolice, Batak se može smatrati osvježenjem na zadarskoj sceni. Radit će cijeli tjedan, od ponedjeljka do subote od 11 do 23 sata, a nedjeljom od 11 do 22 sata.

Istovremeno, Batak u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu je privremeno zatvoren do vikenda zbog preuređenja te će prve goste nakon malog kozmetičkog zahvata primati od subote, 20. siječnja.

Inače, Batak je prvi roštilj zapalio još prije 13 godina na lokaciji u Rudešu, a od prošle se godine počeo širiti i van Zagreba, pa tako danas posluju u Puli i Rijeci, a od 2024. i u Zadru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:00