ŠTO GLEDATI?

Ottolenghijeve recepte sada pratimo i na YouTube kanalu, jedva čekamo isprobati ovu pitu od sira

 Ottolenghi Test Kitchen YouTube Screenshot
Prvi recept je onaj za pitu s korama za savijače, sirom i cvjetačom i izgleda zbilja slasno

Jedan od onih chefova koji, čini se, nikada ne staje i onaj čije kuharice naprosto obožavamo, sada je pokrenuo i YouTube kanal na kojem sa svojim timom kreira recepte. Novi projekt Yotama Ottolenghija tako nosi naziv Ottolenghi Test Kitchen, a glavne zvijezde su, osim samog chefa, članovi njegovog tima koji mu i inače pomažu s kreiranjem i testiranjem jela za brojne projekte.


U video receptima obrađivat će se jednostavna, svakodnevna jela kakva se nalaze i u kuharici "Shelf Love", posljednjoj koju je ovaj poznati chef napisao i najavio, a koja u prodaju izlazi 28. rujna. YouTube kanal tako je svojevrsni teaser za samu kuharicu te inovativan način da sam chef predstavi svoj tim. Među prvim objavama na kanalu nalazi se i video koji u kratkim crtama predstavlja svakog člana tima kroz oči Noor Murad, jedne od najbližih Ottolenghijevih suradnica.


Osim toga, dobro je dodati, recepti koji će biti prikazani na Ottolenghi Test Kitchen YouTube kanalu, kako je najavljeno, dobar su odgovor na svevremensko pitanje: "Što za večeru?"

Prvi video recept objavljen je prije nekoliko dana, točnije 9. rujna, a riječ je o receptu za prilično jednostavnu pitu s korama za savijače, sirom i cvjetačom. Pita izgleda stvarno slasno pa tako već i sami jedva čekamo testirati ovaj recept u vlastitoj kuhinji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:14