Novo mjesto

Mali street bar u blizini Studentskog doma na Savi u ponudi ima tortilju s puretinom i mlincima

 Thesomegirl/Getty Images/istockphoto
Pored toga, imaju i razne wokove, tortilje, salate i empanade

Dobra vijest za studente, a i ljubitelje street fooda je što se u blizini Studentskog doma Stjepan Radić, otvorio maleni street bar "Heat Appetit" u kojem se uglavnom pripremaju jela bazirana na azijskoj kuhinji. Otvoren je u Zagrebu, u sklopu trgovačkog centra Knežija na adresi Horvaćanska cesta 31.

Inače, ovaj maleni bar otvorila su dvojica mladih kuhara iz Zagorja i to vrlo brzo nakon završetka kulinarske škole u Zaboku i prakse po zagorskim restoranima. U ponudi osim azijske hrane poput wokova, imaju tortilje, salate i empanade, a sami su osmislili i tortilju s puretinom i mlincima. Hrana se može naručiti i pokupiti u njihovom lokalom ili putem dostavnih servisa, a cijene jela kreću se od 3 do 11 i pol eura.

image
Heat Appetit

Kako piže Zagorje.com, Lovro Novina (20) iz Gornje Stubice i Karlo Šoštarić iz Donje Pačetine (19), nakon završene srednje kulinarske škole u Zaboku i odrađene prakse u eminentnim restoranima odlučili su sami pokrenuti svoj posao i pokazati da se trud i znanje isplati. U "Heat Appetit" su uložili svoj novac, a njihovu priču možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:18