To se čekalo!

Omiljene bezglutenske kolače i kruh sad možete i naručiti, stižu na vrata već dan kasnije

 Privatna arhiva
Novost je ovo u ponudi Kata gluten free brenda koji sada vrši dostavu u cijeloj zemlji

Ako volite lagana, svježa i ukusna jela, a da su pritom i bez glutena, zagrebački brend Kata gluten free, jedno je od mjesta koje bi vas moglo zainteresirati. Kako smo pisali sredinom godine, kada je Kata uvela i catering, dobra je to opcija i ako ste se poželjeli odmaknuti od standardne ponude malih zalogaja, kakve inače srećemo na tržištu.

A sada je Kata najavila i brzu te besplatnu dostavu u cijeloj zemlji!

"Za sve vas koji nemate mogućnost kupiti naše proizvode u Kata brunch barovima ili kod naših veleprodajnih kupaca, omogućili smo narudžbe svježih kolačića i kruha direktno iz Kate. Već sljedeći dan stižu na tvoju adresu u sve krajeve lijepe naše!", napisali su u objavi na službenom Instagram profilu.

Kada su uveli catering, isprobali njihove mini burgere, domaće košarice s različitim kremastim nadjevima, nekoliko vrsta bruschetta, okruglice, štapiće i sendviče napravljene s pecivom od tapioka brašna, krekere s lososom, zlevanku i sokove, pa smo se i sami uvjerili kako su proizvodi u ponudi, osim što su vizualno atraktivni, zaista i ukusni. Naše dojmove možete pročitati ovdje.

image
Privatna arhiva

Inače, Kata gluten free je zagrebački brend koji postoji već nekoliko godina te, osim narudžbi, njihove proizvode možete kupiti na dvije lokacije - u Martićevoj na kućnom broju 15, te u Petrinjskoj ulici na broju 29. Osim peciva i sendviča, u ponudi su i različite salate, slastice i grickalice.

Za sve što vam nije jasno ili vas zanima vezano uz dostavu i ponudu, dodatno se možete informirati upitom na njihovu e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 091 6043 851.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:14