dijeli ljubav

Kao stvoren za Valentinovo: U popularnoj pekarnici uveli su "velik" novitet, idealan za dvoje

Tko kaže da pokloni za Valentinovo moraju biti skupi? Počastite svoju bolju polovicu (ili sebe sami) ogromnim kroasanom. Jer, postoji li uopće išta bolje od komada svježeg maslačastog tijesta?

U slučaju da ste, ometeni poslom i obavezama, naprosto zaboravili da je danas Valentinovo, a kod kuće vas već nestrpljivo čeka vaša bolja polovica, ne brinite, ekipa iz zagrebačke zanatske pekarnice Korica ima rješenje. Samo do kraja ovog tjedna, naime, u ponudu su uveli veliki kroasan za dijeljenje. I kad kažemo velik, stvarno to i mislimo.

Kroasan je prazan, rade ga, naravno, s maslacem, a najbolji je, rekli bismo, kada se jede u dvoje. Na svojim mrežama podijelili su i video u kojem se jasno vidi da je u pitanju konkretan komad lisnatog peciva, a nama zvuči kao itekako dobar mali znak pažnje za voljenu osobu.

Kroasanu uvijek možete dodati i, primjerice, kremu od pistacije ili pršut, mortadelu, mozzarellu i kakvo svježe lisnato povrće pa sve zajedno upakirati u poklon paket koji će, vjerujemo, na prvu osvojiti gurmana kojem ga poklanjate. Navedeno možete nabaviti u specijaliziranim trgovinama s talijanskim specijalitetima, među kojima bismo izdvojili Salumeriju Mangiu. Nalazi se na dvije adrese u centru grada, u Medulićevoj i Tomašićevoj ulici, nedaleko Korice u Preradovićevoj i Korice u Martićevoj ulici.

Na kraju, tko uopće kaže da Valentinovo moraju biti skupi pokloni i večere? Nekad je dovoljan samo komad finog, slasnog, utješnog tijesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:15