Gwyneth Paltrow
 FOTOGRAFIJE: SPLASH/PROFIMEDIA
eksplozija užitka

Pogodila u sridu! Gwyneth Paltrow lansirala vibrator s dvostrukom funkcijom o kojoj mnogi maštaju

S čak osam načina vibriranja, ovaj vibrator jamči visok intenzitet užitka ženama, barem tako tvrdi Gwyneth

Svijeća s mirisom orgazma, svijeća s aromom vagine...i sada, ergonomski vibrator koji obećava eksploziju ženskog užitka i rasplamsava erotske fantazije u bilo kojem trenutku dana. Sve su to Gwynethine briljantne ideje provedene u djelo i lansirane na tržište pod imenom njezine tvrtke Goop. Nakon što je odlučila objesiti o klin svoju glumačku karijeru, ova višestruko nagrađivana holivudska glumica potpuno se posvetila wellness sektoru i već godinama na tržište lansira raznorazne proizvode u tom duhu, od linije suplemenata, opreme za dom i make up-a do kućne odjeće i predmeta za kuhinju.

A sada je na red došao i jedan proizvod koji je isključivo namijenjen ženskom seksualnom boljitku: Wand, vibrator s dva lica koji omogućava stimulaciju kako unutrašnjih tako i vanjskih ženskih genitalija. Zanimljiva je crtica da je prije nekoliko mjeseci Dakota Johnson, partnerica bivšeg supruga Gwyneth Paltrow Chrisa Martina, postala jedan od kreativnih direktora brenda Maude specijaliziranog za ženske seks igračke. Dođe čovjeku da se zapita je li bavljenje seksualnim užicima obiteljska crta koja povezuje cijelu ovu proširenu obitelj.


Vibrator koji obećava snažne emocije

Najnoviji proizvod koji je lansirala Gwyneth je vibrator izrazito falusnog oblika o kojem se zasad znaju dvije važne stvari. Pod jedan da posjeduje osam različitih načina vibriranja s različitim intenzitetima kako bi korisnica mogla istraživati razne metode nadraživanja te pod dva da je vodootporan, što znači da ga možete mirno koristiti u kadi ili ispod tuša. Osim toga riječ je o dva u jedan proizvodu, odnosno o vibratoru koji istodobno može stimulirati unutrašnjost vagine, ali i klitoris.


Autoerotizam? Dobrodošao je, naročito za one u vezama na daljinu

Jesu li seks igračke nešto poželjno i korisno? Seksualna psihologinja Biancamaria Fracas smatra da su seks igračke namijenjene ženama itekako dobrodošle, naročito s obzirom na to da su takvi predmeti jako dugo bili smatrani isključivo muškom stvari. Osim toga, rezultati brojni istraživanja su i više nego jasni: u vrijeme pandemije i socijalnog distanciranja upotreba takvih igračaka, jednako kao i erotske književnosti i filmova, među ženama je u značajnom porastu. To je način da se seksualnost održi živom, posebno kod svih onih partnera koje je situacija s pandemijom razdvojila na duže vrijeme.

- Važno je naglasiti da masturbacija, odnosno prepuštanje spolnim užicima nasamo omogućava bolje upoznavanje vlastitog tijela, što je itekako korisno za igru udvoje, a ujedno povećava emocionalni doživljaj, ublažava nesanicu i stres, povećava učinkovitost imunološkog sustava i pruža osjećaj mira i zadovoljstva. Dakle, Gwyneth Paltrow je, što bi se reklo, opet pogodila „u sridu” jer je odabrala pravi trenutak i pravi proizvod za ova izazovna vremena.

Linker
14. travanj 2024 03:14