Foto: Press
Jer volimo životinje

Inspirativni aktivist gost je ZeGeVege festivala

Dan Richardson britanski je glumac, vegan, zagovornik očuvanja životinjskih vrsta i doživotni ambasador ugledne međunarodne zaklade Born Free koja promiče konzervacijsku politiku i prava životinja. Ambasador je i fondacija VFAES, Remembering Wildlife te IAPWA.

Prilikom svog boravka nastupit će na popularnom ZeGeVege festivalu udruge Prijatelji životinja gdje će objasniti svoje motive prelaska na veganstvo i što mu ono znači te sljedeći dan održati predavanje u Makronovi povodom objavljivanja knjige Kako postati vegan.

Upoznajte ovog inspirativnog aktivista i osobu velikog srca na događanjima za javnost:

  • petak, 7. 9. u 20 sati na ZeGeVege festivalu

ZAŠTO SAM POSTAO VEGAN - razgovor s Danom Richardsonom
Trg bana Josipa Jelačića

  • subota, 8.9. od 12 do 12:45

Dan Richardson potpisuje knjigu "Kako postati vegan" na našem štandu na sajmu ZeGeVege

  • subota, 8.9. u 19:30 u Makronovi

ŽIVOT VOĐEN SUOSJEĆANJEM - večer inspiracije s Danom Richardsonom
Makronova, Ilica 11/1, Zagreb

Ulaz je besplatan uz prikupljanje dobrovoljnih donacija za pomoć životinjama.

"Oduvijek sam osjećao duboku i vrlo stvarnu povezanost sa životinjama koju prati osjećaj odgovornosti da ih zaštitimo. To je moja životna svrha koju ispunjavam zbog osjećaja ljubavi i suosjećanja prema životinjama. To me pokreće. Ljudi koji dijele taj osjećaj ljubavi i suosjećanja i koji su posvetili svoj život ovom cilju, moja su inspiracija. Ako imate u sebi suosjećanje, jednom kada pogledate i prihvatite realnost, ona će promijeniti vaš um zauvijek. Tada će vaše suosjećanje upravljati vašim izborima… i to će promijeniti svijet.” kaže Richardson. Možda vas upravo on ponuka na neke životne promjene.

Linker
21. rujan 2024 05:34