- 1 limun
- 2 crvene jabuke
- 20 g tostiranih oraha
- ½ manjeg korijena celera
- zdjelica zelene salate po izboru
Za dresing:
- ¼ žličice soli
- 5 žlica Letifico orahovog ulja
- sok ½ limuna
- papar
- očišćeni orah i nar za dekoriranje
Kada imate sve, onda:
- U veću zdjelu ocijedite limun pa dodajte 300 ml vode, ovo će biti kupka za naše jabuke.
- Jabuke operite, ostavite im koru pa narežite na tanke šnitice.
- Ostavite ih u "kupki" dok ne pripremite preostale sastojke.
- Celer operite i ogulite pa režite na tanke štapiće. I njega odložite u kupku.
- U maloj teglici pripremite dresing, sve sastojke stavite u teglicu, poklopite i izmiješajte.
- U zdjelu za posluživanje stavite salatu po izboru, dodajte ocijeđene jabuke i celer pa prelijte dresingom.
- Ukrasite orasima i narom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....