SDP-OV GAF

VIDEO: Postoji li neka tajna veza između Bandića i šefa najveće oporbene stranke u Zagrebu Bernardića?

Bernardić na predzadnjoj sjednici nije glasao protiv izdvajanja podružnica Holdinga u trgovačka društva, a sada je glavni akter njegov intimus i desna ruka - Zvane Brumnić

Tijekom jučerašnje sjednice Gradske skupštine kamere su zabilježile još jedan gaf SDP-ovaca koji neodoljivo podsjeća na slučaj “odlutalih misli” Davora Bernardića . Bernardić na predzadnjoj sjednici nije glasao protiv izdvajanja podružnica Holdinga u trgovačka društva, a sada je glavni akter njegov intimus i desna ruka - Zvane Brumnić.

Brumnić navodno nije glasao protiv izvješća o radu gradonačelnika Milana Bandića u prvih šest mjeseci ove godine. Izvješće je prihvaćeno sa 21 glasom za i 20 protiv. To znači da je Brumnićev glas mogao biti presudan - izvješće ne bi bilo prihvaćeno, a SDP bi poslao jasnu poruku da se protivi Bandiću. Ovako, tvrde Bernardićevi politički oponenti, nakon drugog sličnog propusta SDP-a otvara se pitanje - postoji li neka tajna veza između gradonačelnika i šefa najveće oporbene stranke?

Brumnić kojeg smo nazvali to dakako demantira.

- Naravno da sam glasao. I na snimci se to jasno vidi - od 37. do 42. sekunde vidljivo je da dižem i spuštam ruku. Pogledao sam i Statut i nije potrebno imati karton u ruci, što mi neki također zamjeraju - kaže Brumnić. Na kraju se sve svodi na detaljno proučavanje snimke.

I dok je u slučaju Davora Bernardića bilo posve jasno da nije glasao, za Brumnića se to teško može tvrditi sa stopostotnom sigurnošću. Jedino što je sigurno u prezentaciji novog SDP-ovog gafa jest da još uvijek traje unutarstranačka kampanja u zagrebačkom SDP-u. Treba li reći da se 23. studenog održava SDP-ova konvencija na kojoj se biraju potpredsjednici i članovi predsjedništva najveće SDP-ove organizacije u zemlji?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:45