‘NEOBIČNA POTRAŽNJA‘

Oglas majke iz Zagreba, koja sinu traži posao, postao hit: ‘Kiksao je sa školom, a ja neću financirati kavice...‘

Obećala sam mu naći bilo kakav poslić ili više njih za vrijeme dok je u Zagrebu jer doma neće ležati bezveze, napisala je

Ilustrativna fotografija

 Maria Schriber/Carte Blanche/Profimedia/Maria Schriber/carte Blanche/profimedia

Jedna majka iz Zagreba oduševila je korisnike grupe Zakaj volim Špansko na Facebooku objavom u kojoj traži posao svom 14-godišnjem sinu koji je "kiksao s ovom školskom godinom".

- Dragi susjedi, imam (možda) malo neobičnu potražnju... Naime, moj 14-godišnjak je ove školske godine kiksao sa školom generalno, plus doza puberteta i inatljivosti koja je dovela do toga da sam mu obećala naći bilo kakav poslić ili više njih za vrijeme dok je u Zagrebu jer doma neće ležati bezveze, a ja neću financirati svakodnevne kavice i željice kao ‘nagradu‘ za loše ocjene.

image
Screenshot/FACEBOOK

Stoga, ukoliko netko ima ideju ili ponudu, naravno uz blagoslov nas roditelja, dečko je sportaš, žilav, može povući, kak‘ se veli, dostupan je do otprilike 15. srpnja i onda od 25. srpnja do početka nove školske godine.

Može šetati pse (to je radio više puta dok su vlasnici bili bolesni i slično), prati automobile, biti ispomoć na štandovima, prenositi stvari, mogao bi biti i pomoćni radnik (zanat i upisuje, zanima ga alat i zna ponešto), dobro se snalazio na izletima i na šanku kao ispomoć...

Rekla bih da je vrlo socijalna i otvorena mlada osoba s puno energije. Zanima ga sve vezano za sport i animaciju manje djece (bavi se ozbiljnije sportom te ima mlađu djecu stalno oko sebe za koju ima neopisivo mnogo volje i osmijeha).

Hvala unaprijed na svakoj ideji, pomozite mami koja se sad želi njemu malo inatiti - objavila je Zagrepčanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:49