MOJPOSAO.HR

Obožavaš kozmetiku i voliš raditi s ljudima? Imamo sjajne vijesti za tebe!

Tragaš za poslom? Ovi poslodavci nude poslove krojene po tvojoj mjeri!

Ilustracija

 Sunshine/Alamy/Alamy/Profimedia/Sunshine/alamy/alamy/profimedia

Mana moda za svoj računovodstveni tim traži dvoje novih kolega na poziciji: Referent u računovodstvu (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidatkinje i kandidati s iskustvom rada u računovodstvu, a koje odlikuju proaktivnost, samoinicijativnost i usmjerenost na postizanje zadanih ciljeva. Novim kolegama nude mogućnost stalnog zaposlenja, ugodnu radnu atmosferu, slobodne vikende, odlične uvjete rada te sjajne kolege, a rok za prijavu na oglas ističe 3. srpnja.

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Odlično! LUSH manufaktura, najveća i najuspješnija kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, mjesto je za tebe! Trenutno zapošljavaju Djelatnika za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž) te Skladištara - rukovatelja viličarem (m/ž), a njihova ponuda uključuje mjesečne bonuse, naknadu za topli obrok, 50% popusta u LUSH trgovinama, mogućnost napredovanja, pozitivno radno okruženje i koješta drugo! Javi im se čim prije, a najkasnije do 9. srpnja.

Inovativnim i odgovornim pristupom, kvalitetnim djelovanjem, snagom svojih resursa te kreacijom kvalitetnih proizvoda, Maraska se prometnula u tržišnog lidera. Sada svoj tim žele dodatno osnažiti na poziciji: Prodajni predstavnik HoReCa (m/ž). Opis posla podrazumijeva obilazak i pronalaženje kupaca na području Zadra i okolice, vođenje propisanih evidencija, izdavanje potrebne dokumentacije u vezi prijema i isporuke robe te izvještavanje i praćenje prodajnih rezultata. Prijave primaju do 3. srpnja.

Zanima te posao u industriji i želiš biti dijelom tima koji proizvodi komponente za najveće svjetske proizvođače automobila? Ovo je onda posao za vas. AD Plastik, multinacionalna kompanija s više od 35 godina iskustva u razvoju i proizvodnji automobilskih komponenti, zapošljava Internog revizora (m/ž). Nude ti profesionalne edukacije, brojne modele nagrađivanja i priznanja, ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života, prigodne i jubilarne novčane nagrade te niz drugih pogodnosti. Dobro došli u AD Plastik tim!

Tražiš posao? Ribola, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Dalmaciji, traži motivirane i angažirane Prodavače (m/ž). Nude ti nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, stimulativna primanja u sezoni, pravo na regres, božićnicu i uskrsnicu, poticajnu radnu atmosferu i odlične kolege. Javi im se najkasnije do 28. svibnja i postani dijelom uspješne priče koja traje već 30 godina. Ribola! Tvoj najbolji poslodavac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 21:40