BUKTINJA NA TREŠNJEVCI

FOTO: PALEŽ U ZAGREBU U požaru izgorio Renault Clio, u autu bila i dječja autosjedalica

ZAGREB - Plavi Renault Clio parkiran u ulici Antuna Štrbana na Trešnjevci djelomično je izgorio u požaru, a oštećeni su i automobili koji su bili parkirani uz njega. U automobilu se nalazi dječje auto-sjedalo i još neke neuredno nabačane stvari.
Zagreb, 030115.Ulica Antuna Strbana.Plavi Renault Clio djelomicno je izgorio u pozaru, a osteceni su i automobili koji su bili parkirani uz njega. U automobilu se nalazi djecje auto-sjedalo i jos neke neuredno nabacane stvari.Foto: Darko Tomas / CROPIX
 Darko Tomas / CROPIX / Darko Tomas / CROPIX

ZAGREB - Plavi Renault Clio parkiran u ulici Antuna Štrbana na Trešnjevci izgorio je u požaru, a oštećeni su i automobili koji su bili parkirani uz njega.

U automobilu se nalazi dječje auto-sjedalo i još neke neuredno nabacane stvari.

- Iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar osobnog automobila marke Renault Clio zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 26-godišnjaka. Automobil je potpuno izgorio, a požar se proširio i na dva susjedna parkirana automobila - Opel Corsa zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 62-godišnjakinje i Toyota Aygo zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 47-godišnjakinje.

- Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo, a očevid će danas biti obavljen - priopćila je zagrebačka policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 07:43