RASPRAVA O VRTIĆIMA

FOTO HDZ: Roditelji dobivaju opomene i žive u strahu. Bandić: Nemojte govoriti da je riječ o kaosu

Bandić dao naslutiti da neće odustati od svojeg nauma o participaciji roditelja u cijeni dječjih vrtića prema dohodovnom cenzusu

ZAGREB - Nemojte govoriti da je tu riječ o kaosu - poručio je gradonačelnik Milan Bandić zastupnici HDZ-a Margareti Mađerić na sjednici Gradske skupštine tijekom aktualnog sata kada ga je upitala hoće li pristati na kompromis u rješavanju problema naplate dječjih vrtića.

Mađerić je istaknula da se 'politička kriza zvana vrtići nastavlja', a Bandić dao naslutiti da neće odustati od svojeg nauma o participaciji roditelja u cijeni dječjih vrtića prema dohodovnom cenzusu.

- Roditelji dobivaju opomene i žive u strahu da njihovo dijete ne izgubi mjesto u vrtiću ako ne poštuju skupštinsku odluku o jedinstvenoj cijeni vrtića - rekla je Mađerić.

Bandić je ustvrdio da je neodgovorno i neozbiljno pojedinačne slučajeve navoditi kao pravilo.

Na sjednici Gradske skupštine upravo je u tijeku rasprava o Prijedlogu Proračuna Grad Zagreba za 2012. godinu (prvo čitanje Proračuna).

Gradonačelnik Bandić u uvodnom predstavljanju proračuna istaknuo je da je riječ o uravnoteženom i socijalnom pravednom Prijedlogu da će sa zadovoljstvom slušati primjedbe gradskih zastupnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 15:10