STRAŠAN ZLOČIN

Zahuktala se istraga ubojstva obitelj Đokić, uz glavnog osumnjičenog privedena i dva brata

Mediji pišu da su istoga dana zbog povezanosti s ubojstvom Đokićevih uhićene još dvije osobe te sin Gorana Džonića
Obitelj Đokić

Srpska je policija zbog sumnje da su sudjelovali u ubojstvu obitelji Đokić u petak privela K. M. (40) i A.M. (39), braću iz sela Moravac, javlja Blic. Beogradski mediji pak pišu da je priveden i sin prvoosumnjičenog Gorana Džonića, Nova.rs da su uhićene još dvije osobe.

Podsjetimo, sumnja se da je Goran Džonić 26. rujna brutalno ubio Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić, svoje rođake. Džonić ih je u noćnim satima navodno namamio u udaljeni dio sela Moravac gdje ih je ubio, a njihova tijela zapalio.

Džonić je prvo ubio Gordanu, i to pred očima njezine kćeri Lidije i supruga Gorana. Zatim je ubio Lidiju pa Gorana. Tijela obitelji je potom polio benzinom i zapalio. Džonić ih je potom odvukao u šikaru, prekrio granjem i ostavio.

Prema dostupnim informacijama, Džonić i obitelj Đokić nisu bili u nikakvom sukobu.

Srpski mediji su svojevremeno pisali da je Džonić za ubojstva pokušao okriviti svoja dva sina, vatrogasca i djelatnika Vojske Srbije, ali i da su obojica uspješno prošli poligrafsko ispitivanje.

Policija je tijekom istrage ubojstva obitelji Đokić na imanju jednog od sinova pronašla 43.000 eura. Sumnja se da je to dio novca koji je ukraden Đokićevima.

Neslužbeno se doznaje da je Džonić često prao automobil Gorana Đokića jer ovaj nije imao povjerenja u radnike autopraonica s obzirom na to da je u vozilu imao sef u kojem je držao novac iz mjenjačnica koje je posjedovao.

Nova.rs piše da se pretpostavlja da je motiv ubojstva bio novac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 08:03