PREDAO 31.000 POTPISA

Vidošević: Ostali kandidati samo lupetaju o poštenju

 Damir Krajač/Cropix

Neovisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević predao je danas Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) svoju kandidaturu za predsjednika Hrvatske sa 31.000 potpisa.

Vidoševič je komentirao kako je mogao prikupiti i više potpisa, međutim, napomenuo je da su njega podržali obični građani slobodnom voljom jer nije išao u javna poduzeća, bolnice i državne tvrtke niti izlagao ljude opasnosti da izgube posao.

Ustvrdio je da će u svojoj predsjedničkoj kampanji nastojati utrošiti najviše pet milijuna kuna, ocijenivši da su najave malih troškova kampanje koje dolaze od kandidata velikih stranaka samo 'prodavanje magle'.

Upozorio je da su neki ljudi već morali napustiti svoje stranke jer su njemu dali podršku.

Kampanju ostalih kandidata ocijenio je kao dosadnu jer u njoj nema nikakvih poruka za budućnost Hrvatske već samo 'lupetanja tko je uspješniji, pametniji, ljepši, bolji i tko je pošteniji, a zna se ona o poštenju tko i kako'.

Podsjećamo, kandidat HDZ-a Andrija Hebrang nedavno ga je pozvao da objasnio podrijetlo svoje imovine, dok je IDS-ov Damir Kajin izjavio kako bi pola predsjedničkih kandidata trebalo biti u zatvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 01:46