TEROR U DUBLINU

VIDEO: TRENUTAK UŽASA - POGLEDAJTE KAKO JE POČEO NAPAD TIJEKOM VAGANJA BOKSAČA Upali su prerušeni u policajce i počeli pucati na prisutne...

LONDON, ENGLAND - JUNE 30: Members of the emergency services take part in Exercise Strong Tower outside the disused Aldywch tube station on Surrey Street on June 30, 2015 in London, England. The counter-terrorism training exercise will involve as many as 1,000 officers and will take place across the city until Wednesday afternoon. (Photo by Rob Stothard/Getty Images)
 Rob Stothard / Getty Images / 2015 Getty Images

Najmanje jedna osoba je poginula, dok je druga teško ozlijeđena u pucnjavi koja se dogodila na održavanju vaganja boksača u hotelu "Regency" u Dublinu, glavnom gradu Republike Irske, piše Guardian.

Tri muškarca upala su u atrij hotela prerušeni u policijske uniforme, javljaju lokalni mediji.

Svjedoci kažu da su počeli pucati iz "kalašljikova", zbog čega su desetine ljudi pobjegle s lica mjesta, prenosi "Russia today".

Vatrogasna i vozila hitne pomoći nalaze se na licu mjesta, a cijelo područje je zatvoreno za trajanja očevida.

Na YouTube je procurio i video snimljen s mjesta događaja na kojem može vidjeti boksače i publike kako u šoku bježe iz prostorije dok se u pozadini čuju pucnjevi i zapomaganje malene djevojčice koja kroz plač pita "Tata, tata, što se događa?"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:23