DRAMA U MICHIGANU

'OVO JE NAJGORI MOGUĆI SCENARIJ, NE IZLAZITE IZ KUĆA!' Manijak jurio autom i nasumično pucao po ljudima, ubio ih sedmero

 iStock

>>> NOVO 8:55 Policija u Michiganu izvijestila je da je uhitila osumnjičenu osobu, koja bi mogla biti napadač, ali još nije potvrđeno da je uistinu riječ o napadaču. U međuvremenu je objavljeno da je broj ubijenih porastao na sedam, nakon što je od posljedica ranjavanja u restoranu preminula jedna 14-godišnja djevojčica.

-------------------

Policija u američkoj saveznoj državi Michigan u potrazi je za nepoznatim napadačem koji je na nekoliko lokacija na području grada Kalamazooa i okolice u subotu navečer ubio najmanje šest, a ranio još nekoliko ljudi.

U restoranu Cracker Barrel ubijene su četiri osobe, uključujući i 8-godišnjeg dječaka. Dvije su osobe ubijene u salonu automobila, koji je od restorana udaljen oko šest i pol kilometara.

Sve je navodno započelo nešto prije 18 sati po lokalnom vremenu kada je na jednom parkiralištu s više hitaca teško ozlijeđena jedna žena.

Lokalni su mediji u međuvremenu javili i o četvrtoj lokaciji na kojoj je zabilježena pucnjava, ali zasad nema informacija ima li i ondje žrtava.

Policija osumnjičenog napadača opisuje kao bijelca u plavom Chevy HHR-u, a pretpostavlja se da se vozika gradom i žrtve bira nasumično.

Ured šerifa građane Kalamazooa upozorio je da ostanu u svojim kućama, a zamjenik šerifa Paul Matyas čitavu je situaciju nazvao 'najgorim mogućim scenarijem'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:28