A OBEĆALA JE NE PLAKATI

VIDEO: RASPLAKALA SE ZA JAVLJANJA UŽIVO Novinarku CNN-a obuzele emocije, brat joj je nominiran za Oscara

Zain Asher je suze počela roniti kada su je pitali o Chiwetelu Ejioforu, njezinom bratu i glumcu iz '12 godina ropstva'
 YouTube

NEW YORK - Među glumcima nominiranima za Oscara u kategoriji za najbolju mušku glavnu ulogu ove se godine, uz Christiana Balea, Brucea Derna, Leonarda DiCaprija i Matthewa McConaugheyja, našao i Britanac Chiwetel Ejiofor za ulogu ostvarenu u filmu '12 godina ropstva'.

Njegova sestra Zain Asher radi kao financijska reporterka na CNN-u, ali zbog različitog prezimena je u njezinoj tvrtki s Chiwetelom nitko nije povezivao. Kada su kolege na CNN-u ipak doznale tko joj je brat, o tome su je i pitali tijekom jednog njezinog javljanja uživo s Wall Streeta.

Zain je jedva uspjela izustiti riječ prije nego što su je dotukle emocije. Iz očiju su joj krenule suze, a kroz plač je rekla da je nominacija za prestižnu filmsku nagradu nešto čemu se njezina obitelj dugo nadala.

'Glumi od svoje 13. godine i jako je naporno radio da postigne ovo. Obećala sam si da neću roniti suze, ali stvarno su me obuzele emocije', rekla je kroz suze i smijeh novinarka, navodeći kako joj je brat sate provodio recitirajući Shakespeara u spavaćoj sobi.

'On je jako posvećen glumi, time se bavi više od 20 godina i sada, nakon što je dobio priznanje za svoj rad, ne mogu opisati kako se osjećam', dodala je Zain.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 07:11