BRISTOL NA NOGAMA

VELIKA POTRAGA PO GRADU Djevojka uzela svoju bebu iz rodilišta i išetala u ledenu noć! Našli ju mrtvu, djetetu ni traga...

 Screenshot / Screenshot

BRISTOL Policija u Bristolu, na jugu Engleske, kasno sinoć pronašla je tijelo mlade žene. Sumnja se da je u pitanju Charlotte Bevan koja je u utorak navečer nestala iz rodilišta, piše Daily Mail.

30-godišnja Bevan je išetala iz bolnice držeći u naručju kćer Zaani Tianu, staru tek četiri dana. Na sebi je imala samo bolničku pidžamu i papuče, a noćna temperatura u Bristolu ovih se dana spuštala do nule.

Pokrenuta je opširna potraga za Bevan i bebom u kojoj sudjeluju stotine policajaca te prijatelji i rodbina nestale majke.

Pascal Malbrouck (37) dečko nestale i otac djeteta pozvao je sve koji imaju bilo kakve informacije da mu se jave.

Policija pokušava povezati niti priči i shvatiti što je mladu majku ponukalo da pokupi bebu i naprosto išeta iz bolnice bez da je ikoga obavijestila o tome.

Nakon cjelodnevne potrage u Bristolu i okolici, policijska glasnogovornica obavijestila je javnost o pronalasku tijela zasad neidentificirane ženske osobe: 'Možemo potvrditi da smo u srijedu navečer pronašli tijelo ženske osobe u klisuri Avon'.

Riječ je o klancu dubine do 90 metara kojeg nedaleko od centra grada prosijeca rijeka Avon dužinom od 2,5 kilometra.

'Službena identifikacija bit će obavljena u četvrtak. Obitelj Charlotte Bevan obaviještena je o ovim događanjima', poručila je glasnogovornica.

Tijelo ženske osobe pronašao je policijski helikopter, policijske snage cijelu noć pretražuju teren u klisuri, ali od bebe još uvijek nema niti traga, niti glasa.

Prijatelji Charlotte Bevan tvrde kako je bila u sretnoj vezi te da je njen nestanak u potpunoj suprotnosti s njenom, inače veselom i sretnom naravi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 21:16