POKLOPIO IH VAL

Turisti doživjeli šok na jednoj od najpoznatijih plaža svijeta: ‘A pogledajte što radi čovjek koji ih snima...‘

Skupina uzbuđenih turista doživjela je šok na jednoj od najopasnijih plaža na svijetu

Incident na crnoj plaži na Islandu

 TikTok/kelseystarlight

Skupina uzbuđenih turista doživjela je šok na jednoj od najpoznatijih, ali i najopasnijih plaža na svijetu kada ih je zamalo poklopio val dok su snimali fotografiju.

Riječ je o plaži Reynisfjara na Islandu poznatoj po crnom pijesku za kojom luduju turisti diljem svijeta. Nalazi se na južnoj obali Islanda, na obalama sjevernog Atlantika, gdje vladaju opasne i nepredvidive morske struje.

Naime, muškarac i žena krenuli su prema oceanu i dignuli ruke visoko iznad glava s leđima okrenutima prema kameri kako bi ih član njihove ekipe fotografirao za uspomenu.

U jednom trenutku krenuli su panično bježati kada su vidjeli da niski val silovito juri prema njima. Nisu uspjeli pobjeći, val ih je srušio u more. Ipak, muškarac se uspio dignuti na noge i pojurio da zgrabi ženu kako ju ne bi voda odnijela.

Muškarac koji ih je snimao, također je krenuo bježati, ali i nastavio snimati - slučajni incident.

- Dvoje ‘nabrijanih‘ turista odnio je snažan val na plaži crnoj plaži na Islandu – jednoj od najopasnijih plaža na svijetu, napisao je korisnik TikToka po imenu Kelsey koji je snimio video. Videozapis je do sada skupio više od pola milijuna pregleda.

‘Neki su spremni učiniti sve za fotografiju‘, ‘Nemam riječi, pa to je najopasnija plaža na svijetu‘, ‘Pogledajte što radi lik koji ih snima‘, ‘Bio sam na toj plaži i skoro me pogodio ogromni kamen koji se odlomio od stijene. Predivno mjesto, ali jako opasno‘, samo su neki od komentara na snimku.

@kelseystarlight This is what happens when you’re a cocky tourist and don’t listen the rules ? whyyyy are people like this?! Black Sand Beach is Icelands Most Dangerous Beaches (and one of the most dangerous beaches in the world) due to “sneaker waves” that look calm and small, but are in fact so powerful, they drag people out to the ocean and people have died here. The number 1 rule at this beach is: “Never turn your back on the waves” and to not go where you can’t see orher footprints. Some people will do anything for a video/photo. ? #iceland #blacksandbeach #blacksandbeachiceland #blacksand #reynisfjara #reynisfjarablacksandbeach #blackbeach #icelandbucketlist #thingstodoiniceland #icelandtravel #icelandadventure #icelandvolcanoeruption #icelandblacksandbeach #icelandtravel ♬ original sound - Kelsey
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:17