ISTRAGA U TIJEKU

Strava u Rusiji: Psihopat djevojčicu staru godinu i pol dana izbo 90 puta pa tijelo bacio rotvajlerima

Majka je profesionalna trenerica pasa i rotvajleri su bili njezini
varazdin, 310105rotvajler koji je izgrizao djecaka karla kostaricafoto zeljko hajdinjak-crn-
 Željko Hajdinjak / CROPIX

U Novosibirsku šok i nevjerica potresaju stanovnike nakon što je objavljena vijest da je 18-mjesečna djevojčica Nikol Karpova tragično preminula nakon što ju je psihički bolesnik izbo nožem više od 90 puta, a njezino tijelo zatim bacio rotvajlerima .

Ruska policija je isprva mislila da su djevojčicu napali psi, s obzirom na brojne ugrizne rane. No tijekom autopsije ustanovljene su mnogobrojne ubodne rane od noža.

Istražitelji još uvijek nisu objavili identitet osobe za koju se pretpostavlja da je ubojica, osim da je psihički bolesnik koji se zbog svog stanja već liječio. Glavni i zasad jedini osumnjičeni, doznaju lokalni mediji, je majčin prijatelj, koji je u bijegu i za kojim policija traga. Pretpostavlja se da je tijelo odlučio baciti rotvajlerima kako bi prikrio zločin.

Rotvajleri su se inače nalazili u dvorištu Nikoline kuće, jer je njezina majka profesionalna trenerica pasa. Nije jasno zašto i pod kojim okolnostima je majka djevojčicu ostavila samu, no u trenutku ubojstva ona se nalazila u obližnjoj šumi. Kad se vratila kući, pronašla je svoju kćer već mrtvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 15:29