NEUGODNA SITUACIJA

SRAMOTNI SKANDAL U MALEZIJI Ožalošćeni članovi obitelji izbačeni iz hotela zbog dolaska Formule 1

TOPSHOTSA relative (C) of passengers on the missing Malaysia Airlines flight MH370 cries as she participates in a protest outside the Malaysian embassy in Beijing on March 25, 2014. Scores of angry relatives of the Chinese passengers aboard Flight MH370 set out on a protest march to the Malaysian embassy in Beijing on March 25 to demand more answers about the crashed plane's fate. AFP PHOTO CHINA OUT
 AFP

Sramotan incident dogodio se prije nekoliko dana kada je ožalošćena rodbina putnika nestalog malezijskog zrakoplova morala napustiti sobe u hotelu Cyberview Resort & Spa jer su one rezervirane za momčad Ferrarija koja će se ovog vikenda natjecati u VN Malezije.

Šef Formule 1, Bernie Ecclestone, izjavio je povodom ovog događaja kako je situacija u kojoj se našao Ferrari bila neugodna i za njih i za hotel.

- Jako mi je žao tih ljudi, ali odluka o preseljenju gostiju je stvar hotela - rekao je Ecclestone uz napomenu da su sobe rezervirane puno prije nego što je nestao zrakoplov.

- Što bi trebali uradili ako imate rezervaciju u hotelu? - pitao je šef Formule 1.

Zbog ove situacije je nekoliko kineskih obitelji prebačeno u drugi hotel, a o cijeloj situaciji naknadno su se očitovali iz Ferrarija.

- Tužni smio zbog toga što se dogodilo. Nismo zaprimili nikakav zahtjev za promjenom hotela, a nismo niti bili svjesni da obitelji putnika nestalog zrakoplova odsjedaju u hotelu. rezervacija je napravljena prošlog svibnja - poručili su iz Ferrarija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 20:10