MINI INCIDENT

'SIGNAL ZA INTERNET VAM JE LOŠ? PA STAVITE RUTER I MODEM NA MEŠTROVIĆA' Predsjedničin savjetnik bijesan: 'Koji idiot je to napravio!?'

 Vojislav Mazzocco

Za vrijeme drugog kruga konzultacija predsjednice Republike s parlamentarnim strankama, dogodio se mali incident koji je naljutio predsjedničinog savjetnika za društvena pitanja Andru Krstulovića Oparu. Naime, budući da su se novinari osoblju na Pantovčaku požalili da im je signal za internet loš, želeći im ugoditi, po skulpturama Ivana Meštrovića polijepljeni su modemi i ruteri.

Signal je bio bolji, ali su mediji odmah prenijeli vijest s fotografijama oblijepljenih skulptura s kritikama na koji se način Ured predsjednice odnosi prema vrijednoj baštini. Budući da je Krstulović Opara na mjesto savjetnika došao s pozicije ravnatelja Muzeja Ivana Meštrovića, njegov ljutiti status ne može mu se zamjeriti:

“Neki idiot neškolovani je ovo polijepio jer su tu dvoranu namijenili novinarima. Po izlasku fotografije sam tek vidio ovu svinjariju te uklonio ove nakaradne naprave. Štete nema, ako ne ubrojite kao štetu moje živce i tlak te narušeni integritet Meštra”, napisao je na svom Facebook profilu Andro Krstulović Opara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:34