OPASNA USLUGA

'SAMO SAM SE BRANIO' Korpulentni taksist u Budvi premlatio trojicu Rusa koji su se pobunili zbog skupe vožnje

Prilikom kratke vožnje u centru Budve, ruski turisti su prigovorili kada je taksimetar nedugo nakon polaska dosegao iznos od 9 eura. Izašli su iz auta i tada je izbila tučnjava

Crnogorska policija u Budvi pritvorila je taksista osumnjičenog da je u petak navečer teško pretukao trojicu ruskih državljana, javljaju crnogorske Vijesti .

Prema neslužbenim informacijama, tridesetogodišnji Miro Vujačić nasrnuo je na Ruse nakon što su se oni oštro pobunili zbog previsokog računa za vrlo kratku vožnju u centru Budve.

Ruski turisti su ušli u njegov taksi oko 23 sata u namjeri da ih odveze do obližnjeg diskokluba.

Budući da je lokalna cijena taksi vožnje euro po kilometru, Vujačićevi klijenti prigovorili su kada je taksimetar nedugo nakon polaska dosegao iznos od 9 eura. Rusi su zatražili od taksista da stane u centru nedaleko od noćnog kluba 'Sparta' i izašli su iz auta. Prema iskazima svjedoka, Rusi su odbili platiti račun i nasrnuli na Vujačića, što su oni demantirali u izjavi policajcima.

U nastalom incidentu počela je tučnjava, pri čemu je Vujačić pretukao svu trojicu, a pritom su dvojica teško ozlijeđena i završili su u bolnici.

Ovaj taksist iz Podgorice koji radi u Budvi tužitelju je rekao da se samo branio od turista koji su ga napali. Određen mu je 48-satni pritvor i danas će biti izveden pred suca istrage, javljaju Vijesti .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:39