SUKOB

RADNIK ČISTOĆE NAPAO OCA ZORANA MILANOVIĆA 'Zamolio sam ga da još nešto pomete, a on me izvrijeđao pa napao lopatom!'

Policajci su djelatnika Čistoće uhitili, a Milanoviću je pružena liječnička pomoć
 CROPIX

ZAGREB - Djelatnik Zagrebačkog holdinga, podružnice Čistoća, 45-godišnji Z.G. totalno se raspametio jutros oko 8,30 sati kada mu je jedan od stanara zgrade u ulici Grada Gualdo Tadina malo glasnije šapnuo da "počisti i smeće ispred stepenica na ulazu u zgradu".

Dojava o narušavanju javnog reda i mira od strane zaprepaštenih stanara, zaprimljena je u 8,33 sati te je policija promptno reagirala i pristigla na mjesto akcije u kojoj su pljuštale uvrede, galama ali se i mahalo lopatom!

Kako doznajemo, 78-godišnji umirovljenik Stipe Milanović, otac hrvatskog premijera Zorana Milanovića, prišao je djelatniku Čistoće koji je meo ulicu. Prema onom što su prikupili policajci na mjestu događaja, Milanović je zamolio djelatnika bi li bio voljan počistiti i prostor ispod stepenica jer je prepun otpada.

- Znate što mi je rekao? Samo me krenuo vrijeđati da bi u jednom trenu prema meni zamahnuo i lopatom. Uspio sam se izmaknuti i pao sam na tlo - povjerio se Stipe Milanović pristiglim policajcima koji su potom djelatnika Čistoće, iz kojeg je buktio gnjev, uhitili i odveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Milanoviću je pružena adekvatna liječnička pomoć zbog nagnječenja koje je zadobio u padu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:41