TRAGEDIJA U NEW YORKU

Rastrojena majka uletjela kombijem u rijeku. Ubila svoje troje djece i sebe

Policija pokušava utvrditi što je dovelo do tragedije. Sumnja se da bi povod mogla biti svađa s mužem ili postporođajna depresija
 ABC screenshot

NEW YORK - Amerikanka Leshanda Armstrong zaletjela se u utorak svojim kombijem u rijeku Hudson pri čemu je usmrtila troje od četvero svoje djece i sebe. I dalje se ne zna što ju je navelo na ovaj grozan čin, javlja ABC. Newyorška je policija događaj klasificirala kao ubojstvo i samoubojstvo. Preživio je samo 10-godišnji sinčić koji se uspio izvući kroz prozor tonućeg vozila te plivao kroz 10-ak metara hladne rijeke do obale.

Sumnja se kako bi uzrok mogla biti svađa s mužem zbog koje je rodbina pozvala policiju do doma Armstrongovih. Međutim, bilo je prekasno. Deset minuta kasnije 25-godišnja Leshanda uletjela je kombijem u rijeku.

Leshanda je u samoubilački pohod sa sobom povela i svo četvero djece, 10, 5 i 2 godine te jedno od 11 mjeseci. Užasan se čin dogodio u 19,50 sati prema lokalnom vremenu u mjestu Newburgh, oko 100 kilometara sjeverno od New Yorka.

Susjedi ističu kako je Leshanda bila dobra majka koje se uvijek brinula za svoju djecu te bila uz njih.

- Pokušavamo utvrditi što je dovelo do tragedije. Je li u pitanju bila klinička depresija ili spoznaja da nema život vrijedan življenja - objašnjava FBI-ev stručnjak Ken Lanning.

Činjenica da je u automobilu bila i beba od 11 mjeseci upućuje kako je Leshanda vjerojatno patila od postporođajne depresije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 09:32