U IBRAHIMOVOM KAFIĆU

POZNANIK PARIŠKOG BOMBAŠA 'Kartali smo, pušili hašiš i pili alkohol, šalili se i smijali. Sada me strah jer sam se družio s njima'

Muškarac koji živi u blizini kafića Les Beguines koji je vodio pariški bombaš samoubojica Ibrahim Abdeslam u predgrađu Bruxellesa, za Telegraph je ispričao da je u šoku, jer se "Ibrahim činio kao normalan mladić", s kojim se i družio.

- Bio je vlasnik, ali je sada kafić zatvoren. Prije sam tamo išao svaki dan nakon posla, bio mi je na putu kući. Pušili smo hašiš, pili alkohol, nije bilo problema. Kartao sam se s Ibrahimom, šalili smo se i smijali. Sa svima je razgovarao i bio je velikodušan. Znao sam popiti piće, a on je rekao da ne brinem o plaćanju. Znao sam kartati i sa Salahom koji je često bio u kafiću - rekao je pa dodao:

- Ibrahim je volio izlaziti, pio je i pušio. No prošle je godine prestao piti alkohol. Sada me strah jer sam razgovarao s njima, poznajem ih. Svi su zgroženi i šokirani. NItko nije vjerovao da se radi o njima - kazao je.

Drugi mladić koji živi u istoj ulici kazao je kako je sa Ibrahimovim bratom Salahom nekad igrao nogomet.

- Igrao je nogomet jako dobro. Puno je izlazio i tulumario. Ibrahima sam viđao u kafiću. Oni su dobri dečki, kao i svi ostali ovdje u susjedstvu - ispričao je.

Policijska racija u kolovozu je u Ibrahimovom kafiću pronašla 'ilegalne halucinogene supstance, osjetio se jak miris droge, a napola popušeni jointevi bili su po stolovima. U kafiću se očito mogla kupiti i konzumirati droga - pisalo je u izvješću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 10:52