SEKS U HOTELU

Potpredsjedniče Gore, miči se s mene, ti veliki zaigrani seksi glupane

Američki tabloid National Enquirer objavio je iskaz, navodno, seksualno napadnute žene koji je dala policiji u Portlandu
 AP

ZAGREB - Maserka iz Portlanda tvrdi da je bivši američki potpredsjednik, a danas nobelovac Al Gore, prije četiri godine tijekom masaže od nje tražio seksualne usluge te je seksualno napastvovao.

Žena čiji identitet nije otkriven tvrdi da joj je Gore uhvatio ruku i pritisnuo je na svoju intimnu zonu, dirao je po stražnjici i grudima, poljubio je te je bacio na krevet dok se ona opirala. Govorila je “ne”, “nemoj”, pa i pokušala stvar okrenuti na šalu.

Zaigrane seksi pudlice

- Ti si zaluđena seksualna pudlica - rekla mu je u jednom trenutku, nadajući se da će on shvatiti koliko se čudno ponaša.

- Miči se s mene, ti veliki glupane - rekla je u drugom.

Priču je objavio američki tabloid National Enquirer, inače poznat po pretjerivanjima i izmišljanjima, ali koji je nedavno nominiran za Pulitzera za otkriće da je bivši potpredsjednički demokratski kandidat John Edwards imao ljubavnicu. Kako piše Washington Post, Enquirer je priznao da je za priču o Goreu danas 54-godišnja maserka tražila milijun dolara, ali da list ni njoj ni bilo kome drugome nije platio ni centa. Iako su novinari Enquirera s njom obavili kratki intervju, članak temelje na njezinom iskazu zabilježenom lani u izvještaju portlandske policije.

Policijska istraga

Žena je, naime, policiju prvi put kontaktirala krajem 2006., nekoliko mjeseci nakon što se dogodio susret s Goreom u portlandskom hotelu Lucia. Iako su je te i iduće godine policajci triput zvali na razgovor, ona se nije pojavila, pa je policija slučaj zatvorila zbog nedostatka suradnje od strane žrtve. Ponovno ih je kontaktirala u siječnju 2009., kada je dala i iscrpnu izjavu zabilježenu na više od 70 stranica policijskog izvješća, ali je policija tada ustanovila da nema dovoljno dokaza za istragu. Kopiju izvještaja žena je tražila početkom ove godine, s namjerom da je proslijedi medijima.

U izvještaju stoji da su ženu 24. listopada 2006. pozvali iz luksuznog hotela kako bi oko 23 sata te večeri izmasirala “Gospodina Stonea”.

“Pokucala sam na vrata. Al Gore ih je otvorio i ja sam se predstavila... Kako ću vas zvati? Odgovorio je: ‘Zovi me Al’, s velikim osmjehom te raširio ruke kako bi me uhvatio u zagrljaj u znak pozdrava... Zagrljaj je trajao malo duže i malo me to iznenadilo. Da to nije bio Al Gore, ozbiljno bih posumnjala da je ta situacija malo čudna i neprofesionalna... Pomislila sam da je to možda nešto kao ‘političar novog doba u opuštenom izdanju’ koji pozdravlja maserku izlječiteljicu”, rekla je žena policiji.

Stenjanje

Maserka tvrdi da je Gore tražio masažu abodmena te da je pritom počeo “prigušeno stenjati”, a potom tražiti da ide “niže”.

“Bila sam šokirana i nisam masirala ispod onoga što se smatra ‘sigurnim, neseksualnim područjem’ abdomena. On je dalje inzistirao i bio ljut, postajao verbalno oštar i glasan... Odlučila sam s njim raščistiti stvari tako što sam ga pitala, dok se on ljutito žalio da ne radim ono što on želi, da mi pokaže točno što želi da napravim, gdje da ga masiram... Zgrabio mi je čvrsto desnu ruku, ugurao je dolje ispod plahte”, ispričala je policiji.

Priznanje susreta

Akupresurom je pokušala umiriti Gorea, a u jednom je trenutku pomislila da je zaspao. Ispričala je dad je otišla u kupaonicu da opere ruke, ali da ju je, kada se vratila, Gore čvrsto zagrlio i počeo dirati i ljubiti. Pažnju mu j pokušala skrenuti pokazavši mu čokoladice na stolu. Uzeo je jednu, a nju pokušao natjerati da mu drugu jede iz ruke, ispričala je.

Potom ju je pokušao ju je prvo namamiti u spavaću sobu, a potom ju je bacio na krevet i legao na nju.

Bivši potpredsjednik zasad odbija komentirati optužbe, a Washington Post piše kako prijatelji obitelji kažu da Gore priznaje da je te noći uistinu bio u hotelu i da je naručio masažu, ali da se s maserkom rastao u dobrim odnosima. Goreu je u to vrijeme upravo bio izašao film “Neugodna istina”, a u Portlandu je držao govor o globalnom zatopljenju. Enquirer ima i račun na 540 dolara koji je “gospodin Stone” platio za masažu - uz napojnicu od 20 posto.

Priču je još prije tri godine namirisao i lokalni list Portland Tribune, no nije uspio doći do definitivnih dokaza, iako je godinu dana pokušavao otkriti o kojoj je maserki riječ. Čak su preko oglasnika pokušavali pronaći eventualne žrtve u drugim gradovima koje je Gore posjetio, ali bez uspjeha. Tada su Goreovi odvjetnici tvrdili da su optužbe “potpuno izmišljene”.

Integritet braka

“Svjesni ste da svatko tko dobro poznaje Ala i Tipper Gore može posvjedočiti o integritetu njihova 37-godišnjeg braka i njegova časnog karaktera. Uz to, nitko nikad nije imao nikakve ni približno slične navode ovima protiv gospodina Gorea”, napisali su portlandskim novinama Goreovi odvjetnici.

Nije poznato zašto se 54-godišnja Portlanđanka baš sada odlučila obratiti medija te je li poticaj bilo i to što je Gore početkom ovog mjeseca objavio da se nakon četiri desetljeća rastaje od svoje supruge Tipper.

Maserka: Nisam bježala jer me bilo strah agenata

Maserka je ispričala da nije pobjegla iz sobe jer ju je bilo strah. “Bojala sam se, ako pokušam potrčati prema vratima i izaći, da bi me mogli agresivno zaustaviti njegovi sigurnjaci zbog toga što bi mogli tvrditi da sam ja bila agresivna, nepristojna, neposlušna ili da sam mu prijetila, i bilo me strah da bi me mogli napasti šokerom ili me ustrijeliti u svom prvom i trenutačnom odgovoru. Bojala sam se i da, ako se budem protivila Goreu, da bi me mogli lažno uhititi zbog lažnih navoda da sam se htjela prostituirati ili da sam čak ja zlostavljala njega, sve u sklopu njegovih pokušaja da popravi štetu, a i da bi i najmanji njegov prigovor hotelu mogao uništiti moju eputacijuu svim hotelima”, rekla je.

Mamio je maserku u krevet pjesmama o Georgeu Bushu

Žena koja je prijavila Gorea tvrdi da ju je pokušao namamiti u spavaću sobu, kako bi “poslušala pjesmu o aktualnom predsjedniku koja će me šokirati”.

“Pjesma je bila Dear Mr. President od Pink... Čim ju je pustio, okrenuo se prema meni, odmah me bacio na leđa i bacio težinu cijelog svog tijela preko mene, pritisnuo me... Miči se s mene, ti veliki glupane! Glasno sam vikala u znak prosvjeda... Ležali smo na boku razmaknuti oko pola metra, gledajući se dok je on puštao tu pjesmu i pjevušio kao da otkriva duboke osjećaje, poput nekih bizarnih karaoka... Natjerao me da poslušam još samo jednu pjesmu o osjećajima žene i duši i povjerenju za koju je rekao da mu je otkrila njegova žena”, ispričala je policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2023 23:01