UHIĆENA ZBOG PROSTITUCIJE

Pornoskandal trese srpsku policiju: Policajka (27) se snimala dok u toaletu oralno zadovoljava kolegu

Osim po videu s kolegom, ‘poznata‘ je i po snimci na kojoj simulira oralni seks s bananom u garderobi policije

Policajka uhićena zbog prostitucije

 Screenshot/

Epilog afere koja je izbila krajem kolovoza, kada se na društvenim mrežama pojavio video srpske policajke koja u uniformi oralno zadovoljava kolegu u WC-u, u najmanju je ruku nevjerojatan.

Policajka (27) i njezina prijateljica uhićene su pod optužbom za bavljenje prostitucijom.

Podsjetimo, optužena policajka osim po videu s kolegom, ‘poznata‘ je i po snimci na kojoj simulira oralni seks s bananom u garderobi u policije, a prije dva mjeseca su na internetu osvanule i fotografije te snimke na kojima pozira u seks pozama s poznanicom, a obje su odjevene u sado- mazo odjeću, piše Blic.

Kada su snimke dospjele u javnost, pokrenuta je istraga, a prva je uhićena poznanica koja je priznala da se bavila prostitucijom te je čak priznala i za koga je radila.

Tako se doznalo i to da je i dužnosnica srpske policije s njom ušla u svijet prostitucije, a uhićena je jučer na radnom mjestu.

- Osumnjičena policajka, kako je utvrđeno istragom, primala je klijente uglavnom u elitnim beogradskim hotelima. Protiv nje će biti podignuta prekršajna prijava jer nije makro, već se bavi prostitucijom. Osim toga, odgovarat će i za narušavanje ugleda MUP-a i druga djela - rekao je dobro obaviješten izvor Informera, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:41